上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
279  442.2k

過獎了!多謝!
引用:
原帖由 yellowcow 於 2012-6-19 11:39 AM 發表 查看引用來源
the best story in this forum!

因為作者是變態的……
引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-6-19 12:32 PM 發表 查看引用來源
HOLY SHITTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

why do this to him....

可能要去到差唔多結局先會解釋得清楚點解佢地會咁。當然可能最後的解釋都係牽強了。總之追LAR!
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-19 01:03 PM 發表 查看引用來源
我比較同情阿光,此情此境佢固然要負好大責任,但我懷疑 MISS張和蕙有否需要令他如斯難堪?我係光會揀攤牌︰「愛或不愛,現在還重要嗎?也沒有其他辦法比分手更好吧?」

冇新角色了。蕙同光搭上係尾二一個轉折!所以都係尾聲了。多謝支持。
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-19 02:00 PM 發表 查看引用來源

看來作者 部處 Ending ...

除非  有新角色加入,  否則 只會 反覆 劇情 ...  

因為已經寫了一個如斯  出色的  "蕙" ....  單一主線很難 再 突破 新 劇目高潮。

作者 .. 努力 ..

可能MISS張自己都唔知……
引用:
原帖由 ianchan3 於 2012-6-19 05:26 PM 發表 查看引用來源
MISS 張將光仔對佢0既愛SWITCH 去性. 再加埋蕙呢個好姊妹接收光仔. 等自己可以完美甩身.. 離開感情的3P 世界... 但肉體呢?

雲係舊角色AR。佢會出現返GA,光仔應承左去雲個囝囝個生日會。但放心一定唔會有光雲雪蕙4P。
引用:
原帖由 ff530 於 2012-6-19 06:29 PM 發表 查看引用來源
Seems getting interesting, you can still add 新角色, how about 光's old schoolmate, the one who always go out with him and Miss Cheung

很好的建議!但真係要有時間至得,諗都有排諗。

光這人,我覺得十年前也已是優柔寡斷了,他和MISS發展,機會也是雲製造的。
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-19 11:04 PM 發表 查看引用來源

作者 如果有時間 ....

其實可以寫 外傳 或  少年篇 。  優柔寡斷 可能美化了 光 , 但 如此性格。應該是 上一次 和 MISS 分手後,經歷了 工作 、生活、情慾的 接近中年 結果 。  少年 情傷 , 帶給光在大學  ...

今晚就知!
引用:
原帖由 SP10 於 2012-6-20 12:42 AM 發表 查看引用來源
Not sure if Wai went to Suet and told her she is in love with Kong or the 2 women are playing Kong.......; however, I feel for Kong.  At this moment I am sure he hurts so much coz the women he trust b ...

第四十七回、蕙圖主導

蕙:雪姐姐你個情夫咁樣GE?唔睬人GE?

MISS張自光身後將右手放在光的肩上,左手就移到光的下巴以抬起他的頭:"唔好咁LAR光仔。"

蕙:係LOR。雖然我地都覺得你呢個怕醜仔好得意,但而家唔係怕醜GE時候WOR。愛唔愛我AR?

光低著頭細聲說:可唔可以唔好咁樣樣迫我?

蕙:我地係來幫你GAR光仔。你唔答我我地好難幫到你。
光:幫我?
蕙:係AR。我地都好愛你。唔會害你GAR MA。阿雪知道我同你呢幾日做過乜,佢接受GAR。係咪AR阿雪?
MISS張:係AR。答阿蕙LAR。唔駛驚,講你心入面嗰句就得。你愛唔愛阿蕙AR?

光點頭。

蕙:講出來至得GA MA。雪姐姐都叫你放心講咯。
MISS張:係LOR唔駛怕醜。我地想聽你講出來AR。
光:我愛。

蕙展露出笑容:”好野!既然我地兩個都愛你,你又愛我地兩個,就等我地兩姊妹服侍你LAR。”

說罷,蕙俯身吻向光的大腿內側。MISS張則坐在牀上望著蕙行動,似乎有點不知所措。光也很茫然,他不敢望著蕙,而是凝視著MISS張,眼神仿佛是在向 MISS張求助一樣。由於光根本沒有享受性愛的情緒,即使蕙的舌頭在他的大腿間不停打轉,光還是硬不起來。光終於忍受不了:"可唔可以唔好咁AR?"

蕙:我地兩個一齊服侍你WOR。你投入啲好好享受LAR。

蕙也知道"戰況"未如理想,於是就對MISS張說:"阿雪你都要服侍光仔GA。我負責下面你負責上面LAR。"

MISS張以一聲"哦"回應後就在光的耳邊說:"唔駛驚GA ,投入啲。我地0錫晒你。"MISS張接著就開始吻光,由額頭到嘴唇再到光的胸膛。經過MISS張的安撫後,光的陽具稍為進入狀態,但光還是緊閉雙眼,而且只是被動接受MISS張的吻。蕙見光的陽具還只是在半硬半軟的狀態,就用嬌嗔的語氣說:"光仔望下我AR。"MISS張也多加一句:"望住阿蕙LAR。"

光睜開雙眼,見到MISS張在吻自己的乳房。蕙則面向自己用右手拿著自己的陽具,龜頭頂著蕙的下巴。蕙見到光望著自己,就伸出舌頭,讓舌頭尖那些濃厚的口水沾在光的龜頭上。光怕MISS張會見到蕙向自己施展口水攻勢,就搖頭示意。但蕙沒有理會,趁MISS張仍然集中吻光的胸部時再將大量口水吐在光的陽具上,然後再含著光的陽具。光心裡叫了一聲"不",但同時又無法否認蕙這一招已燃起了他的性慾,因為他的老二已經變得堅硬。

蕙見到光的狀態已有明顯改變,就將MISS張的左手拉到光的陽具上。MISS張很自然地抓緊光的陽具,手掌上下移動摩摖著它。蕙將陽具交予MISS張後就說:"舒服啲LAR係咪?你都要0錫下你GE MISS張先得GOR WOR。"蕙拉起光,讓光的面貼著MISS張的胸部,但光沒有主動發動攻勢。蕙問MISS張:"阿雪你要唔要光仔0錫你AR?"MISS張回應了一聲"嗯"。光知道MISS張的意願後就開始隔著睡衣輕吻她的乳頭,令MISS張開始發出呻吟聲。

仍然是站在牀邊的蕙將身體靠近牀上兩人,拿起光的右手隔著豹紋睡衣撫摸自己的乳房。可是光似乎對蕙主導這場性事感到不滿,奮力將右手甩開。光拉起MISS張的睡衣讓她的乳頭露出來,再用雙手抱緊MISS張。光更加把勁吻MISS張的雙峰,就像向蕙示威一樣。

閉著眼享受光親吻其奶頭的MISS張沒有留意到光在逃避與蕙親熱。她感受到光的雙手由她的背部慢慢移到她雙腳,其中光的右手不停在撫摸那戴有腳鏈的腳眼。突然,MISS張感受到有第三隻手撫摸她的陰道口。她張開眼,發現原來這隻手是蕙的。蕙說:"濕晒LOR WOR。想唔想插AR?"
MISS張:要AR。要插AR。

蕙聽到MISS張的回應後就轉身打開抽屜拿出安全套。她迅即撕開包裝紙再幫光戴上它:"插得LAR。阿雪你坐入去LAR"MISS張想騎上光的時候,光卻用雙手阻擋。或許光已不想再被蕙指揮,更用頗強硬的口吻對MISS張說:"你訓低!”

多左人覺得光仔可憐WOR!
引用:
原帖由 jason4993 於 2012-6-20 07:07 PM 發表 查看引用來源
其實你地知唔知光仔嘅感受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆