我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
7  1.6m

好好睇呀樓主!

八卦問下。你應該大佢地六、七年?會唔會有時覺得佢地太少女呢?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
ally的動作,如果係一個二至四字頭嘅女人就完全唔同味道。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:43 發表 查看引用來源
大家好似好期待有甜野
Sorry仲未到 應承大家盡量呢個禮拜尾/下個禮拜頭應該會寫到
唔怕。有充足的舖墊同經歷打底,啲甜至好睇嘛。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-23 18:18 發表 查看引用來源
Part 18
進入中六既Miki佢地,DSE已經係倒數階段,佢地忙到七彩,日日都測驗咁濟,基本上冇乜時間抖氣,但佢地都堅持補習時間,我偶爾都會同佢地食飯,同佢地傾下計鬆下,有時Miki,有時Ally,有時Wendy,有時又會一齊食咁。佢地3個都對自 ...
錯重點!同前女友第一次出街就BOOK埋酒店?!

估唔到而家啲妹妹已經識建立tutor with benefits的關係!

Ally: 我冇諗過要同你發展。
我: 但好似唔係咁好。
Ally: 我淨係想有個男人滿足下我,一個我覺得信得過既男人。

我都覺得自己好開放,但睇到Ally呢兩句就係佩服年青人呀!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-13 22:17 發表 查看引用來源
Part 26
跟住落黎2個月,我慢慢放低左Miki拍拖既事,應該話冇乜心力去諗,老細正式升左我,升左職之後冇之前咁忙,但每日都要有野做決定,壓力反而仲大,但生活係改善左,小弟都學人揸車了._.
至於Ally,我地有冇扑野?
有,但其實Ally唔 ...
咁之後同Ally係點約嘅呢?係咪佢發訊息俾你:"Kenny我想扑野呀!"?
同埋,當中顯然係牽涉到信任同尊重,不過一方面Wendy可以同補習哥哥搞,但係唔俾男朋友摸。都幾特別。亦反證樓主魅力有多高!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-19 02:22 發表 查看引用來源
Part 27
於是我膽粗粗落去,落到樓下,我諗左幾分鐘,諗好哂點樣屌個男仔,準備好就走出去。
結果...原來個男仔已經走左._.各位Ching好似好膽心我落去會出事,放心我除左嗰次之外係冇見過個男仔XD冇得型嚕。
我圍住宿舍附近行 ...
Ally真係喺長洲返宿舍?

前往最後回覆