※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
1  15.5k

回答1)

話說跟左kk老師團之後第二次去玩,當然去番第一次住既酒店啦,個媽咪見我猶豫不決揀女時,通常都會是但揀件黎,咁佢又揀件比我,咁我一望,個樣似夠18啵,不過係酒店,會都唔會有事啦,所以照去馬~~~~~~~~~~點樣難忘唔多講,但可以參考以下我既post既網此

原來我既report del左添,渣都冇

回答2)

最angry一次似乎係我去既第一次,其實同我去既團友,我都講過下,話說條女係個度第一日上班,咁岩我又揀左佢,於是同老師唱完k後上房做事,但係做完兩次之後,佢似乎唔想做,第二朝仲r我小費,因為我第一次上去玩,唔多知點做,結果係唔知點推既情況比人r左小費

我既難忘之旅,回答1既証明

話說前幾日係小弟大壽,我fd為左同我慶祝,所以話返cp玩下喔~其實係佢想返去玩仲多過我想返~~我本人對呢d都係麻麻~見係fd興致勃勃,就約左星期6(即係今日)去去下喇~~

上車篇~

好快由羅湖,之後揀左搭13:54分既火車(rmb35),話咁快35分鐘車程就到左東莞站落車喇,之後,因為本人係新手,所以去周圍行下諗住熟下d路~一路經過好多地方,匯美門口喇~原本我認承上去既原因只係因為想玩桑拿~問左阿車副版主,佢話出名係匯美,雄獅喔~但我又唔識去,但行多兩步,見到君咩桑拿,一心入去問個價,嘩點知.要268房$+300技師點解咁貴既~因為見有人係度post都係168+300之嘛可能我唔識路啦,都係算,走左~~之後我fd提議去開酒店搵囡算,其實係佢自己想搵番佢之前條囡者~~

酒店篇~

我地去左同老師帶過我地去個間悅x酒店~未行入門口,個經理都已經拉左我入去喇~之後我fd9秒9揀左條女個經理好就手求其搵左件比我~咁我心諗:我要求好低架者,見條女好細個,有36上圍,所以我做左人生既最快既決定~18秒時間就扑左鎚~

開房篇~

之後去左去開房,當然問佢咩名幾歲個d架啦,佢話佢18歲~河南妹黎~問佢過夜收多少有同幾點走,佢話會晚上1點走~我心諗當然ok啦,因為我唔會過夜~~傾傾下就拉左去一齊沖涼啦,囡囡好主動好細心同我沖左先,沖個時仲露出跳皮既表情挑逗我~我當然比佢呢d表情有所反應啦~大家沖洗完一輪,就去開波喇~

開波篇~

好快就開波啦,時間已經係4點喇,囡囡好主動用手咁玩弄我~當我要求佢吹時,佢竟然拒絕,個時我立即乜mood都冇哂,仲諗住彈人添,點知,佢又露出跳皮既表情,本來將我既mood又返番黎~真有趣~於是就取消左彈人既念頭,正當埋門一刻個時,發覺點解吉唔入呢~~心諗多數係唔夠水先係咁,於是用口就吻佢挑逗佢啦~好快就全身就下身,換成69姿勢喇~~見到下邊~立即收口,只係用手探過究竟~發覺雙入插入真係好窄,見佢好似好舒服但都係冇咩水佢又好跳皮,好喜歡"支"條腰,我當然回禮比佢啦,於是就索性叫佢用手搞掂,成功射出第一球

第二球篇

搞完第一次已經5點幾喇,,囡囡又想搞我第二獲,其實佢手勢唔太好,第一次比佢玩到我都有d痛,所以第二次已經有心無力,索性去同囡囡吹水,搞下笑,"支"下佢玩下唔做,傾傾下問佢有關過去,佢亦唔介意回答我(可信度40%,因為都係佢過去d接客事)佢仲話我同d客有d唔同,,第一,我唔迫佢用口,因為過去佢好多都係有試過強迫...第二)佢話我唔喜歡做愛(咁又係事實,出火緊要,做愛只係程序,出到野,用乜都得啦),第三:話我好體諒佢(暗示叫我追佢)講到呢度,佢叫我唔好咁早走,(本身話自己晚上1點走)我就話就算我唔走你都走啦!咁我係香港訓同係呢度訓又有分別?之後佢話佢陪到我明早,我個時個monet係即刻啞左,因為我由3點,要佢陪到明早都係好似破哂紀錄我答佢都係堅持返香港,話第星期日仲要有事做,真係比佢吹脤,佢話係度當係陪佢囉~今晚係cp休息,第二日又可以玩啦~但我最後都係答佢會走,佢即刻露出不悅之色~~我就即刻補獲,問佢拎qq同電話,話我下次返cp一定搵佢~佢抄底野仲立即放係我褲袋~~~囡囡本身就堅持唔親嘴都主動大方獻上熱吻

到最後仲話自己17歲!!!:L:L我心諗要唔要刻換人定即走人,未夠18喔:L:L

食飯篇~

1830食飯時間到喇,搵酒店司機車我地去容記食飯,囡囡累累地,扒左係我度訓,大方送我波餅,自動放我手放左係個胸度~唔多唔少,比佢呢下動作令我有少少少反應啦,到左容記門口點知執左,吹到脹,之後去左雄獅食飯,點左3送1湯,開始食喇,補充體力先,有傾有講有笑,囡囡好跳皮食緊飯都要將佢隻手放係我細佬度,搞到興起~仲跳皮大聲問我望住佢做乜:L:L:L:L

再見篇~

返到酒店都1930喇~都差唔多時候準備走喇~囡囡都好似唔多想做,咁都算啦,但問下8月15既中秋如果搵佢陪,佢會唔返工,咁陪我喔~當哂我老公咁樣之後我話可能同fd去qt玩喔,未必黎到(即係老師搞既迎月團)好似好唔開心,但又比我氹住佢,可能佢地會到cp呢~~最後派彩rmb100for台費,rmb300囡囡費+hk$20小費(話鐘意hk$喔,)~

走出酒店,個經理仲問我點解咁走走,我咪話我肯過夜,你d囡都唔肯啦,佢仲死捧話唔會既~
事實上都心知過夜d囡都要走架啦,除非你同佢好熟~搭20:57既cp火車,又係35分鐘度返到深圳喇~~

結論:囡囡好窄,但好乾,好多眼神交流,好識逗人開心~球賽雖然係1比0,但感到滿足~
樣貌:7/10(7=都ok架喇)
身材:8/10
技巧:6/10(唔吹純ml差d,但肯BM,值回票價)
總體7/10
覆桌指數6/10

我篇野咁詳細,唔知會唔會+分呢?~
希望版主加分支持我

完成第一輪REPORT~~~
待續下星期QT篇

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-11-16 10:22 AM 發表

我都跟過kk團呀, 好happy的.
-->但係..(冇野呀,見到)你edit左呀. 
好彩個report係pm度,唔係搵唔到去解釋點解咁happy

前往最後回覆