上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.6k

引用:
原帖由 mMm.S 於 2006-6-9 03:22 發表
我想問下~點解我個qq2005得人地add到我
而我就add唔到人ga~
好多人都係咁嫁
所以我都是開住等人加:smile_39:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 04:25 發表
有邊位巴打岩玩就拎去啦! 號碼係: 269978585 ; 不喜勿屌!

:smile_43:我唔小妳
我會打實妳姐~~~:smile_34:

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-9 16:42 發表
add 到人,又冇人so 我............
等人add啦
d女唔識的人係唔會同妳講野嫁
除非妳好好運咁arm 條女右悶右冇野做可能就會理下妳

引用:
原帖由 rsin 於 2006-6-9 23:54 發表
大家好.....我啱啱申請左qq 2 日.....
add左3個人....不過今日login左(online)....
但係add唔到人????成日話我"連接伺服器逾時......"
連add左d人都見唔到佢地online......但係我又onli ...
一字記之約~~~~~~~~~~~~等~~~~~~~~~~~~~

應該係QQ的問題唔比我地一天加太多人,比月費果D QQ號可能先得嫁~~~~
等女加啦我日日開住等女加容在這裡同大家一起交流嫁

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:24 發表
哈~我岩岩申請到喇~
但係好多野咁..唔識用..有無d教學睇下ga?
同埋d target係唔係去d聊天室搵ga?
thanks~
QQ女有好多種妳通常都係要改一下妳個資料D野
都係果句香港人妳就走唔掉嫁啦,專業人仕也是要寫
其他就要看妳個人喜好啦:smile_15:
祝妳有好野吃啦:smile_15:

引用:
原帖由 rsin 於 2006-6-10 00:23 發表

但係我今日都冇add過人.....
想同add左d qq女 傾都唔得........
都會有咁既情況出現???
anyway, thank you~~~
可能係妳上網果度有問題吧
我現在都係等女加但一天好似都只能加到一到兩個左右就開始出現問題,不過有時可能係香港,大陸個連線問題都唔出奇:smile_40:

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:34 發表
哈~~咁但係要等佢地黎add?

佢地真係會去睇果d info?
一定會但我也要和妳說一說
妳也要看清楚對方的資料有D係廣告QQ來的喔
另外QQ  SEND 野比妳除左係視頻之外都唔好亂接喔
有D係病毒來嫁
我剛剛就有兩個女女加我了

引用:
原帖由 阿里菠菠 於 2006-6-10 00:44 發表

師兄真係勁=..=
玩左都有好多年我前後兩個QQ號一個係太陽
而家果個都有兩個月光兩個星星 LO

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:44 發表
佢send野黎..會係d file?
岩岩都有個add左我~~但係年紀好大~>.<~30左右~
通常佢一上線同妳講野就會SEND 過來嫁啦

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 00:54 發表
但係我edit好d info之後~~就入d chat room~?
就等d囡囡黎add~?
不用入chat rm
開住個qq就得
最好就是睡都開住(當然睡了就開住隱藏啦)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆