上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.5k

引用:
原帖由 apeguide 於 2006-6-11 00:13 發表

c兄, 上吾過, 除非係處
係處都唔好上呀:smile_45:

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-11 00:28 發表

係囉~~攪到要叫d女 add我~~無奈左~~不過有d search到返黎就add唔到~都唔知點解~
SEARCH果D就算妳加到D女也宇必會理妳
我問過好多女女都係喜歡同識的朋友說話
除了有時悶了才會去加人:smile_39:

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-11 01:11 發表
但係d qqv add左我之後~佢地係陌生人果到ga wo~
因為妳冇將佢加做妳朋友 LO
右 K 佢個圖將佢變番做好友啦~

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-11 01:21 發表

原來是的嗎??:smile_41:
咁平時你係等d女同你講野先講定會自動hi佢地呢?:smile_13:
有時D女女主動有時我主動
如果女女上左一段時間都唔HI妳妳就HIGH HIGH 佢LO:smile_40:

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-11 02:06 發表

就係add唔到囉..話伺服逾時囉~~無奈
通常男加女都係失敗多~~有時係因為女的設定左唔加陌生人有的是網路問題~~~
我都說了大家掛多d機有多幾粒星星就會多d女女加嫁啦

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-11 02:16 發表
掛多d機??
咁即係不停咁開住?
係呀~~不過人不在電腦前就用隱藏會好d
如果唔係女女加左妳妳起身再加番佢多數加唔到嫁啦

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-11 03:02 發表
THANKS~~~~~^^~
今晚無收獲~聽晚再戰~
我今晚都係得一個加我
可能d女都去了玩吧~~~沒女女

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-10 04:56 發表
其實我發覺同一時間同幾個qq女講野真係好鬼高難度...唔止打字快慢問題..係好多時好易分唔到邊個打邊個
小心d就得嫁啦

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-11 20:17 發表

有個好靚的上海妹add我, 點算好???? 仲要係我杯茶! 點算點算!!!
點算~~~`我lo
我幫妳試食,食完話番比妳聽好唔好味 lor:smile_39:

引用:
原帖由 bbbccc7070 於 2006-6-11 21:26 發表
睇唔到 wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆