上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.5k

我今日右上左去見目標3號
e 個都還可以武漢妹妹,說話左一個下午最後送佢番工之前拖到手:smile_15:但其他就......:smile_39:
只好等下次啦~~~不過e個女女下次一定食到:smile_40:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-13 23:45 發表

老細今日打左十幾個電話黎問幾時返工啦! :')
咁妳點答佢呀

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-13 23:51 發表

我有假紙放到今個星期5, 不過都係同老細講話聽日下晝返囉!
下晝先番不如唔好番~~~

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-14 16:55 發表

今日又有兩個重勁:smile_19::smile_19:
唔駛客氣啦~~~~~~~~€:smile_35:

引用:
原帖由 shevchenko_him 於 2006-6-14 20:51 發表
唔知點解add唔到qq女呀,佢話咩伺服器錯誤呀,點攪?
另外可唔可以提供一D 16-23歲既qq女既qq呀?最好有圖
add唔到係因為女女設定左唔加陌生人
比q女妳還要比相妳睇,唔係要我地做拉皮條 ma:smile_39:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-14 20:59 發表

自己搵啦! 俾得你嘅女9成9係豬扒啦!

又想媾女, 又要人地俾, 邊有咁著數架!
下班啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-14 21:03 發表

我??? 一早返左屋企啦!

睇波嚕....:smile_15:
踢~~~~~~~~~~~~快去

雖然3條女都好一般,但係唔食真係有D浪費 WO~~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-15 19:35 發表

每日的QUOTA用晒, 第二日再試!
這是其中一個可能
另一個可能係條女設定左不加陌生人:smile_24:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-15 20:26 發表

邊d女呀?:smile_41:
果d呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆