上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.5k

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-17 23:48 發表

師兄, 你犯左總版規第八條!

嚴禁公開任何個人資料
包括電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑。嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑列於本論壇各版。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會 ...
衰仔去澳門咁早番來呀~~~:smile_15:

引用:
原帖由 cocacola228 於 2006-6-17 23:56 發表
我點樣可以收到你比個NO我呢?
去短消息果度收

引用:
原帖由 cocacola228 於 2006-6-17 23:56 發表
我點樣可以收到你比個NO我呢?
記住改 pw呀:smile_39:

引用:
原帖由 cocacola228 於 2006-6-18 00:01 發表
我第1次玩..點加D女女落去
選搜尋,再找高級搜尋
就可以慢慢找啦,不過有d女開左不加陌生人的,都係看妳好唔好運啦,最重要就係唔好當d  qq女係  gg就會容易d溝到當溝香港女咁溝就好d,好多女女都話我地香港仔好 nice 所以先找我地玩,另外對新手最大問題就係女女問妳拿錢,看妳自己想點啦,如果要的是東西就看價錢買衣物那些的話通常都有得食,但係唔好想次次都有好野食呀,約女最好約d妳識的地方,識左唔係好內就唔好去她家,最後祝妳溝女成功:smile_15:

引用:
原帖由 cocacola228 於 2006-6-18 00:07 發表

@@我唔知點改
選項,個人設定,就可以改好多野,不過其他設定我都幫6妳改左,唔明就來問啦,pw 設定的安全設定第一行就係:smile_45:

我右拿左個qq號啦~~~呵呵~~妳地唔好問我要住  等我再拿多個先比妳地

引用:
原帖由 cocacola228 於 2006-6-18 00:32 發表
我改左但唔識點加人喎..不如你比1.2條女我試試
我d女唔要的都一早掉左去黑名單,邊有得比妳
我是旦幫妳找幾個pm比妳算
d女加唔加妳就唔知啦

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-18 01:48 發表

點拎架.....我成日拎唔到
去 阿虎 搜尋QQ  之後按第一個騰訊QQ
之後入到去網內有個叫拿QQ號碼的好似在左上角的,同下載QQ2005好近的,記住係左邊,
之後就係第一行  按同意
                第二行  打名打密碼,安全碼就佢大街就大街小街就街
                 第三行  可以不理  按下一步

我多數都成功到,唔得妳地就試下晚上12後拿吧
有師兄話咁會易D:smile_38:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-18 02:15 發表

yaaa~得左啦啦~~
個號碼仲好正tim
咁慢用lo  wo~~~呵呵

引用:
原帖由 coca025 於 2006-6-18 13:44 發表
請問有沒有方法可和大陸q女一切玩game
QQ遊戲  LO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆