上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.5k

引用:
原帖由 2146 於 2006-6-19 21:22 發表
做左CD-ROM都有一陣,睇住咁多位c兄都貼相,小弟都試貼,
請多多指教:smile_40:

QQ女,有次係chat room識既
20歲,北京
妳最好問佢拿視頻d相,因為妳這類相除時可以在一d網拿下來的喔
視頻相就好d,最好當然係直接視頻啦:smile_15:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-19 21:25 發表

咁個10蚊點俾KA?
一張大陸卡或香港大陸兩用卡~~去到在交友中心伸請做高級會員,咁佢會叫妳比個手機卡號碼比佢,妳打左上去之後佢就會send一個確認碼比妳妳打上去佢要妳打的位置就可
咁佢就會每月自動在妳卡度扣10元

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-19 21:35 發表

咁都好方便wor~不過呢10蚊值唔值得俾呢.....
好多問題~sorry~:smile_42::smile_41:
睇妳啦~~如果妳日日都有女女加就真係冇用嫁啦

引用:
原帖由 2146 於 2006-6-19 21:37 發表

係wo, 大陸雖然靚女多,但未必下下撞到都係靚女既(咁好彩咩~)
多謝c兄提點

我自己無裝視訊,但QQ女開視訊的時候我都好樂意接受
然後按cap~

個chat room就係個菜單上排有個HI的icon,按落去就有D chat  ...
個cam都係100元有找~~~買個玩玩啦

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-19 21:49 發表

我都好想買...不過如果俾條女知我買左隻cam就有排問話啦....:smile_35:
而家有dcam好似公仔咁嫁,可以扮裝飾喔

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-20 03:20 發表

你話用黎同外國D親戚舊同學們視頻嘛
e個師兄好提議妳諗諗佢啦~~~:smile_15:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-20 13:45 發表
哎呀~搞咩咁多~麻凹佬~ADD我架....今日有4個男人ADD我......我做錯D咩AR~~~
天AR~~~:smile_19::smile_41::smile_42::smile_27::smile_24:
可能妳個名太女性化都唔出奇 wo~~~

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-20 23:21 發表
我叫xx的男孩 WOR......唔係咁都當我係女掛......死火...唔通要改名...
e個名唔係幾好 wo~~~
改改佢啦
改到有好多女加先好停呀:smile_39:

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-21 00:17 發表

會唔會有相好D呢~我加左上去...要等48小時先得 :smile_19:
改名...都唔知改咩好.....:smile_38:
去看看d小說啦~~~佈有d幾好聽的名嫁
我就叫xxxxx風

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-21 00:31 發表

我都改左啦~睇多一兩日先~
QQ女~~我黎啦啦~:smile_13::smile_30:

祝妳好運

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆