上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
93  178.0k

引用:
原帖由 敗類~~ 於 2007-6-28 10:55 發表
點解我post 左相冇人add我
開始時自己加下女女先~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 青翼蝠王 於 2007-7-7 07:50 發表
請問有什麼方法玩qq呀,:smile_27:
但點樣做先有QQ女 add 我:smile_38:
新手一名.多謝指點
每個新手一開始都要自己試下加女的,
最重要係妳地個網名  好令沒女加的:smile_38:

引用:
原帖由 lchiwai 於 2007-7-15 01:13 發表
申請唔到qq添
有咩方法呀重
:smile_39: :smile_39: :smile_39:
現在好似話比鎖 link  好難伸請到  去大陸伸請易 d

引用:
原帖由 白蓮聖上 於 2007-7-17 20:33 發表
上 qq 識女仔係咪一定要有 wed cam??

有 wed cam 係咪容易d 識女仔?
有無都識到女女的,只係妳樣好的  有樣睇更殺食 d

引用:
原帖由 happy2000king 於 2007-7-31 12:03 發表
新手一問係QQ search 左囡囡,當add 佢時,qq 便彈個window話要收費,想問QQ有乜野要收費!另想問Q幣在hk有冇得買!唔該樓主
加女係不用收費的,qq要收費的都是其他服務,所以可以不理
q幣香港我都唔知邊度有得賣  講真網上扣物我自己都不放心
我都係去開大陸先去網吧買 q 幣  買都有三種方式一種是一張刪刪片有膠紙包住
另一種就係上網下載 id 同 pw 下來用手寫比妳或者直接幫妳入到q號內

引用:
原帖由 carvhk 於 2007-8-3 17:16 發表
謝謝解答。另外想問:近來都上唔到qq交友站,但朋友話試過上到,極可能係網絡問題,我係用和設寬頻,投訴過有時得有時唔得,請問眾C HING 有無同樣問題?急!
找人少上線的時間試試~~~~

引用:
原帖由 carvhk 於 2007-8-5 22:13 發表
打過去和記投訴,佢地都承認有此問題,但無辦法解決:') :') :')
妳同佢講幾時個約夠期 kill左佢  轉台 lo:smile_38:

引用:
原帖由 woody1986 於 2007-8-17 03:48 發表
我想問 我係qq整左qq秀

但係點解係qq遊戲果度顯示唔到?
qq秀只係顯示在聊天對話的視槍內

qq遊戲果度果d要另外比錢買嫁 :smile_38:

自己賺下自己分先  :smile_30:

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-30 10:31 發表
如果約個由廣州坐火車黎既女 佢又唔識路 自己又唔係太識
約係邊d地方等最好?有冇好介紹(都係近火車站出口 關口附近地方)
商業城大快活~~~~:smile_38:

再唔係就火車站大酒店門口(不過好似有幾個門口的)

再唔係就叫她在香格里拉大酒店 大堂門口等(e個酒店就係關口對正果間大酒店,有路牌指示的問人都一定會識的,e間野飲杯 卡巴千佬都成50蚊以上最好妳只和她在門口等不要入去消費唔係會消著自己嫁) :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆