上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
93  178.1k

引用:
原帖由 lun倫 於 2007-8-30 20:15 發表

商業城大快活呢我都有諗 真係幾好
先多謝你的拍教
唔駛客氣  :smile_30:

引用:
原帖由 dgwinca 於 2007-9-8 11:45 發表
各位大佬:  為何 up-load 唔到小第的相片在 QQ 交友中心 ??
upload  張相之後要等3天先   ok

個身才真係好正 wo
江門妹我識過幾個不過都係好瘦沒身材的妳好好運啦 :smile_38:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-9-15 19:50 發表

我琴日比你睇那件C9都系江門呀~~~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:
條女到現在都沒加我

引用:
原帖由 ernestywl 於 2007-10-3 01:33 發表
HELP............
上唔到QQ,話我QQ版本過低,但我用緊2006繁體版:smile_41:
請指教......:smile_38:
妳之前有無去過其他地方開過呀  如果過低嗡就要轉 2007啦  同買換 pw  可能妳q號比人偷開過

引用:
原帖由 tobby0915 於 2007-10-15 02:08 發表
好聽既名???  例如
好難講點叫好聽 wo
妳試下改過英文名試下 :smile_38:

引用:
原帖由 yui1516 於 2007-10-27 02:11 發表
QQ交友中心  

點解 搜尋 唔到自己 ???
係唔係有d咩要 set 家 ??
自己係搜唔到自己嫁~~~要用第二個號搜索

引用:
原帖由 青龍~老大 於 2007-10-30 09:12 發表
我想問點裝qq架????
去下載就可以安裝啦

引用:
原帖由 李俊賢 於 2007-11-4 14:23 發表
各位師兄
想問每次add人有時話要驗証號碼同驗証資訊是什么意思???
thx
另外add 人
是否從"搜尋"那裡找?
驗證就係左邊果d 英文和數字  照打就得
是旦打句  妳好呀  就可以啦

引用:
原帖由 Kee麼之 於 2007-11-18 18:30 發表

師兄~~小弟係用繁體QQ 2006 Beta II
唔知點解我只入到 QQ 聊天室大廳,一入到聊天室睇唔到人地出既字&郾天室個D人名...
只係一片灰(個心情都灰晒...)

小弟想請教各位輩有冇遇過D咁既問題 ...
e個係2006的問題無法嫁啦~~~
升級2007就無野或者用簡體版2006都可以
不過2007版現在沒繁體版,如果妳係用繁體 wins的話用簡體的話又會出亂碼所以都係無用

教下大家點多人加啦(其實都唔係好想教比妳班死仔搶沙d女我食咩)
第一改名(用可愛的名 eg:卡通人物要大陸都有的放果d,第二可愛的小動物....其他妳地自己自由發揮啦)
第二資料(都係果句自己在那裡在自我介紹果度打  香港~~~多數有女加)
第三主動(無人加妳就自己先去加人啦新手每天都有一定數量加人的限額我以前係一天只能加5-6人,現家唔知啦因為我d Q號現在都級數不低了)
第四q號級數高(每人上線兩小時就是q號掛一天的時間日日上線自然級數高,高級的人都有不少女加,低級也有低級的人加<但低級時加妳的女好多都係老手囡囡,明白無:smile_30: >

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆