上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
93  178.1k

引用:
原帖由 hkedger 於 2007-12-25 11:31 發表
想問一下關於開通qq 空間問題
我在開通qq 空間網頁填好所有問題,但每次去到最後填驗證碼時都說我參數缺失...
請問有師兄知解決辨法嗎??唔該哂
妳個問題我未試過  wo  :smile_45:

引用:
原帖由 simonjsc 於 2007-12-28 20:45 發表
JackySam 兄
係QQ 點樣 錄影 thanks
qq本身係無錄影功能的要下載某d 程式先可以錄影
e個問題我都唔知去邊下載  sorry

引用:
原帖由 ihpao147 於 2007-12-31 08:05 發表
你班香港仔個個甘猴琴食國內妹
我le個澳門仔都唔輸蝕, 2日前開個qq 同你地公平競爭下先
哈哈, 講笑, 小弟有幾個問題
1. 係add女方面, add左又話咩連接伺服器唔得, 重要等幾耐牙(我指d女女 ) 係米 ...
通常加女係下下之選因為而家d女好少接受男仔加,都係喜歡自己主動加人的妳的情況是因為妳剛剛開號所以加人的量是有限制的

2, 在中心要上傳相片和在自己介紹下 留自己的q號  咁就易比人看到妳 再加妳,另外想多人加天天上中心登錄一次會好d

3,妳可以 上網搜尋妳那型號的視頻的 程式  沒有的話  為了女仔妳也只好去買個新的啦

引用:
原帖由 肉丸將軍 於 2008-1-19 05:32 發表
請問你有冇聽過暴力QQ?:smile_41:
我裝左但係佢出怪字,打注冊碼時佢比我果個code都唔得既:smile_45:
唔清楚~~~:smile_13:

引用:
原帖由 etip 於 2008-2-11 20:53 發表
我的QQ應該是2006繁體版,但用了小蒙恬手寫版後出?符號,我要寫其他地方,之後再複制上去,但用速成就沒有問題,不過我的速成很差啊!!!幫幫我................
我都沒用不清楚  其實d女都唔會理妳打字快慢的  只要妳同她們說妳打字慢她們都不會介意的

引用:
原帖由 1987622 於 2008-2-23 22:05 發表
點解我add左咁多個都係唔講野的= =
同埋呢, 點樣可以load到係交友網既圖片ar??
我見到都是死圖....
多數妳主動加d女都係唔多理妳的
要女加妳才會多野講
交友中心果d好多都係假的小心吧

引用:
原帖由 EB@@ 於 2008-3-4 21:06 發表
師兄,唔知點解個2006繁體版dl完之後用唔到,佢話個版太舊
可能妳之前用過  2007版  所以就不能用 2006版啦

引用:
原帖由 louis2802 於 2008-3-9 23:26 發表
?v=0

我qq 放左d相 不過 相名 同內容說明 變左亂碼.....
我想將果d相 加上說明
打左 繁體字 之後佢亂碼.....d心血無曬
打日志都唔會變 ...
e個係  qq網上的問題  妳試下看時用  檢視==> 編馬 ==>  試下轉簡體  應該可以看到的了
相我一向都不希望放上空間什麼的  因為什麼人都可以看到妳  樣係等人加左之後先好比睇為上

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-3-24 04:48 發表
http://imgcache.qq.com/qzone/portal/tech.html

click 上去睇片啦...
多左個兄弟幫手  我無上一段時間都不錯喔 :smile_30:
幫工妳好  不過沒人工的 :smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-3-25 15:47 發表
又.....good???
good  係好一般的回覆  習慣了   好正常  :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆