羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
20  281.9k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-7 03:35 發表 查看引用來源
身痕又要上去R下😁目標芺仔,洪湖2選1,不過而家真係對機場興趣大減,所以最後都係揀洪湖

我又黎啦😂按摩過程果D都係照舊啦,閒日黎少人好多,聽技師講假期要排隊攞房😅

今日按完宵夜唔想食粥,決 ...
師兄,請問洪湖在那兒,收費如何,可有技師推介?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-8 03:35 發表 查看引用來源
我通常打的就會同司機講洪湖大厦,如果你坐公巴好似站名都係洪湖大廈,不過幾年無坐過真係唔記得😂電梯上2樓就是,技師方面講真岩我又未必岩你,自己發掘下可能更好☺️條走廊技技師行黎行去,見到岩既咪抄下牌囉,無咩所謂既😁 ...
唔該晒

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 17:15 發表 查看引用來源

今晨響英豪好多客刀問點解響房訓
要加一個鐘¥519咁狼死⋯⋯離普
重點糸大堂位刀冇點訓
新銀座都要加鐘先可過夜

引用:
原帖由 cpchoi 於 2023-3-11 02:09 發表 查看引用來源
今日去左,推油,正氣,但按得好好,多謝c兄推介
師兄,推油幾錢?雙鐘一百分鐘?小費100-150ok嗎?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-14 20:33 發表 查看引用來源
咁我又唔知呢度有無,大場美容師就通常都有,黑衣天使就一定有,我走果陣見到有師兄享受緊🤭,不過如果係大堂玩呢D我會鐘意坐入D玩😁
洪湖大堂鬆腿有鬼鼠?机油費幾多?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-21 02:12 發表 查看引用來源
前晚去左港灣按完好似唔係好掂,條腰又冤冤地,都係去返主場洪湖執執佢,避開假期人唔多😁

陰公,個場裝修到咁新淨,沖涼D花灑好似好多都開始神神地咁🥲按按下突然走鬼燈著,D阿嬸好緊張咁開晒D房門,好彩果時係正正經經按緊😂5-1 ...
師兄,做了咩項目?升空費幾多?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-22 15:52 發表 查看引用來源
我通常都係做中式加鬆腿,機場稅多數200
正常价,會唔會床尾机?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-22 17:23 發表 查看引用來源
我鬆腿時玩,應該唔算床尾😁
爽呀!真係要試下,係咪美容師做?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-22 17:23 發表 查看引用來源
我鬆腿時玩,應該唔算床尾😁
噚日去咗洪湖,玩咗中式加鬆腿,都係輪牌,中式輪咗個樣子冇驚喜,手法一般,
鬆腿來咗個瘦小的,冇身材冇互動,跌錢
不過個場環境唔錯,可以hea一日

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-24 12:16 發表 查看引用來源

幾多錢埋單?包劣L?
總之係跌錢,遇到呢兩個係唔值,如果遇到好些少都ok的

前往最後回覆