那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
8  891.2k

我最想睇兩對大波波又錯過左了 希望在明天

星哥 其實你對中意ipad 定巨乳?

又 miss 左Cassy同Erieann 了 等聽日1300星哥再post

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-11 17:52 發表 查看引用來源

到頭先為止包括Cassy同Erieann果張應該閃咗5張閃咭啦,今晚11:30卡仕蘭啦😬
星哥 我要睇Cassy同Erieann ,次次都miss 左, 今晚 11:30見

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-11 23:26 發表 查看引用來源
原來咁多位師兄喺度等。應各位今日錯過咗Erieann嘅師兄所求,爆閃Erieann~
好想俾佢地夾腸腸

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-13 13:37 發表 查看引用來源
突然更新,令到熱辣辣嘅星期日更加熱辣辣~

Erieann VI

Erieann見小星星開始回復狀態,走過嚟想同阿星錫咀,對唔住,雖然你嘅外貌同身材都係上上之選,通常係男人應該如無意外有機會可能都唔識say no,不過阿星並唔係一個普通男 ...
星哥 Erieann宜家已經俾你馴服左?會好似其他女伴主動取悦你嗎?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 17:00 發表 查看引用來源
收工又整段先,越夜越刺激~

Erieann XIII

喺小星星微微撐開Erieann嘅小口喺度磨擦嘅時候,阿星開聲問Erieann:「你搖屁股想要乜嘢?講嚟聽下?」「…………」「你唔講,阿星唔知點樣奬勵你喎,講嚟聽下你想要啲乜嘢?」「…………」 ...
星哥 宜家好迷Erieann 有冇佢bikini 同露lin lin 睇下?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 23:12 發表 查看引用來源

泳衣相有,露點就冇啦,睇唔睇?😬
好啊 好啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-16 23:30 發表 查看引用來源
再出多次Louise,另加Erieann泳裝~
星哥 星哥 Erieann 真係堅正 你將佢釋放潛能 星哥你就爽啦 你同Erieann 仲有冇keep 住交換體液? 佢有冇黎香港同你happy一番?

前往最後回覆