上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
186  252.9k

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-16 20:08 發表 查看引用來源
我又唔覺。佢只係識煲劇。
昨日影M小姐。

附件

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-8 14:08 發表 查看引用來源
師兄,好難比較
尋日放假,隻乸話返外家玩貓。前兩晚M已話約我。
我下晝買埋個pizza上約.一開門巳經係呢張相,但只萻under.
M: 本身諗住落去食,但我呀媽好撚八卦問我係唔係有男人。所以都你上嚟好。
食完佢叫我冲凉先,佢已穿哂。
M: 好少日光日白做,你咁快已硬嘅。
窗簾都未落已係sofa狂車,佢今次好進取,隻手不斷係咁chok 我條J。
我: 唔好咁快,走火.
我有D頂唔住,佢已立即坐上來,un咗陣,射哂。M: 我唔制呀! 你下轉還返比我。
入咗房,大家都好似上咗電咁。訓係到一路車,咀到有哂聲,我從未試過喺咁揸佢對波,搓足成粒鐘。佢已嗯嗯聲。佢chok咗陣,我未硬。佢用口。我: 停喇。硬。
佢無理三七廿一,即坐上來狂前後un.我雙手撩佢两粒pink 的。
M: 忍住,忍住。啊啊。high 喇。
佢下半身已震下震下。精同佢D水由我大脾滴哂落床。
M: 今次真係大滿足。

要 update ?

引用:
原帖由 cmc001 於 2020-4-19 20:12 發表 查看引用來源

要呀要呀。
M小姐長髮剪短髮?
佢長髮。

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-19 19:37 發表 查看引用來源
M小姐身材唔錯喎

師兄食到好西了
thank you!

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-19 21:25 發表 查看引用來源
我都DRY咗好耐

都好想食好西
師兄,加油。可用app去識。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-4-19 21:35 發表 查看引用來源

帥兄,please update when you are free, thx.
遵命! thanks!

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-4-19 21:57 發表 查看引用來源
正,有更新有新相,感謝。
thank you!

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-4-19 21:57 發表 查看引用來源
正,有更新有新相,感謝。
update 返嗰晚。

大家做完後,攬住訓咗陣。一起身成8点。佢落去買kFc。M: 費事你落,下面條八婆看更好叉八卦。
食完一齊冲個凉先。佢已同搽咗成身皂液。我不断上揸下撩。佢間中同我含2下。人生享受。比佢含咗幾次,條J好硬,想從後入。M: 我想返房做。忍陣先。佢包毛巾出去。入到房,吹完頭,我哋已狂車狂瀨。我揸佢巳嗯嗯聲。佢亦急不及待訓低叫我入。佢下面一下已濕到跣出嚟。我冇理,埋頭狂插。佢咬被角,M不斷喘氣: 我好high,快D射。啊啊啊!快D!快插一輪後,中出。M: 我對波比你搓到脹哂。好坦白,同你做到有D上瘾。我出去食口煙先。死喇成十点,掛住做,唔記得講,我家姐個印印呢2星期會過訓。我: 咁我不如走?
M: 唔駛,佢訓我媽間訓。以前佢成日過嚟,佢哋住隔離屋苑,放心,佢第二朝八点走。因我家姐個奶奶有老人病。你喺房ok架。我會同佢講。好彩2間房都隔得遠。
個印印上到來,M 叫佢冲完凉入房訓
我只聽到M講,my friend is in my home.佢拿到姐姐入房熄燈後先入來。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-4-20 14:10 發表 查看引用來源
師兄用咩app食到呢D咁正呀
可試下say hi.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆