我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
15  1.6m

我諗 kenny 哥應該少少沉,會以女朋友心態去對待 Miki,唔似 Ally 同 Wendy 咁直接

引用:
原帖由 Pekan 於 2022-7-4 01:03 發表 查看引用來源
Miki拍拖,比人呃左隻豬,之後散咗
返嚟同阿kenny哥搞一次。
呢個有機,就好似 Ally 捉姦個晚咁

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 21:25 發表 查看引用來源

多口講多句 : 如Kenny哥哥你只當佢地係SP/炮友或在佢地身上只有一個"性"字,你唔會寫到呢類文章
一個人一生中點都有一兩個刻骨銘心既 SP/SL,只係時間同情感投入無Kenny哥咁多,可能最終Kenny哥抱的美人歸呢

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-6 16:15 發表 查看引用來源
Part 25
我地一齊坐左係sofa,我仍然冇乜反應,個腦仲運轉緊頭先既野。
Ally就開左罐啤酒,遞左俾我。
Ally: 飲啦!
我: 點係呀,要Ally女神陪我飲酒,仲要幫我開啤酒。
我地乾杯飲,傾多句又飲2啖,跟住又發下呆,跟住又飲2啖。
慢慢 ...
有無諗過其實係 Ally 想食你先至安排呢晚

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-7-19 14:44 發表 查看引用來源
好明顯既醋意浮緊出黎
或者係 Wendy 同 Ally 既安排呢

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-19 15:07 發表 查看引用來源
幫佢破處?😉
迪迪尼已經有一手,今次係補課

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2022-7-26 10:33 發表 查看引用來源

到最後我估係Wendy同樓主一齊😏
最希望梗係 Ally 啦

引用:
原帖由 shingt 於 2022-8-5 00:45 發表 查看引用來源
多謝師兄分享 打得好有心 初初抱住睇甜故入嚟 點知越睇越吸引 唔記得睇緊甜故 辛苦晒 希望師兄已經搵到另一半
相信好多人都希望 Kenny 另一半係3位主角之一,只少我係

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-5 13:27 發表 查看引用來源
咁你想係邊個?😉
梗係 Ally 啦,其她兩個感覺都有D細路女,距離比較大

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 22:45 發表 查看引用來源
Part 31
以下既對話係Ally同Miki係房入面既內容,當然唔會100%記得哂
至於點解我會寫到出黎,遲啲大家就會明白。
...
Miki 最終返回 Kenny 懷抱

前往最後回覆