上一頁下一頁
發新話題

大風吹~吹吹吹(請勿帶有色眼看)徵友~ 18+ (第拾四回)

收藏  |  訂閱
338  39.4k

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:19 PM 發表 查看引用來源

:'):')底潮......有幾底.....貓妹你比人插到入底?
揾棍插你菊花插到最入就有:smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔通....唔化妝....鐘意著T記牛記.....唔著高根鞋咁難?
嘩, 你真係越來越高要求, 連人地著咩都要管埋, 生幾多粒暗瘡痱滋要唔唔要限埋?:smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:25 PM 發表 查看引用來源

:'):')貓妹你第壹次....比左咩人?
你第一次放飛機係幾時?
引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:25 PM 發表 查看引用來源

你叫初次邂逅就推菊:smile_44:
初次邂逅就插菊:smile_44:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:29 PM 發表 查看引用來源

佢要求人地小毛  著窄身褲:smile_30:
揾肥騾仔抆少啲得唔得?:smile_03::smile_03:
明明著大碼買條細碼著得唔得?:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 麻辣豆豆 於 2013-5-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

你應該問初蟹第1次插菊係幾時:smile_o01:
我唔識問, 你嚟問呀, 睇下佢答唔答你, 麻辣豆豆~

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:30 PM 發表 查看引用來源

佢有次又話開acc-->幾分鐘的約會
我串佢...早洩
兩秒鐘的約會:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:31 PM 發表 查看引用來源

當時佢中出?....定比你對凶器夾出左
你第一次放飛機時, 抽咗幾多下就出咗呀?:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 04:33 PM 發表 查看引用來源

著細碼  仲要現W俾佢睇:smile_30:
PAT PAT 俾晒底底邊佢睇:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 04:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_34:飛機?.....無放過.....放人飛機唔無人品
麻煩你將"放" 字改為" 打" 字, 再答多次個問題:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 不死的魔法師 於 2013-5-27 04:37 PM 發表 查看引用來源
同我講清楚。。:smile_22::smile_22::smile_22:

心照吧:smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆