上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] van仔手記(再上細C屋企三)11/12/18更新

收藏  |  訂閱
99  508.1k

3個學生妹呢

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-6 09:40 PM 發表 查看引用來源

以為大家淨係想知細C點,咪唔講學生妹囉。

我對學生妹有興趣:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 Ccandy32 於 2016-2-17 01:40 AM 發表 查看引用來源
van 仔,你性格都幾似我條佬!

你做化妝定洗頭???

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-17 09:24 AM 發表 查看引用來源

吊,你無睇我講d古咩?
我做過好多行,洗頭仔做過,而加做司機。

我係引用CANDY姐...係問緊佢..
知你做VAN仔
所以唔係問你
我如問你. 就係想問你幾時更新同班學生妹既性事姐

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-19 12:35 AM 發表 查看引用來源

哈哈,唔好意思,誤會左,真係俾你收我皮!
學生妹,無聯絡一輪。
我點收到你皮呢
你收左細C皮就真:smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o01:

O個幾個學生妹竟然唔搵你:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2016-2-21 08:35 PM 發表 查看引用來源

終結會左?
應該唔會終結住
如果終結左
我地咪冇好野睇:smile_o14:

唔撚好以為奶西一定好撚過癮,唔係個個西都好奶,有啲女天生體味大,又腥又臊,如果你唔撚好彩,撞著條女有白帶,你仲更加仆街。

我諗起我EX講個西有咖哩海鮮杯面味:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-24 12:36 PM 發表 查看引用來源

花香就最好啦。
班麻甩佬咪改去花墟咁,一個話要水仙,一個話要百合。

咁可能買支香水噴下好D:smile_o01:

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-26 10:18 PM 發表 查看引用來源

細C唔係十零歲喇。
十零歲學生妹,有d真係好開放,問題係你遇唔遇到。

遇唔到:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 van仔123 於 2016-2-27 11:27 PM 發表 查看引用來源

先溝一兩件學生妹,同學又同學,fd上fd,你就唔愁無啦。

好難溝到第一件學生妹呢:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆