屁股控 (更新P.5)

收藏  |  訂閱
20  12.6k

屁股控 (更新P.5)

差不多年半前,我係呢度識左位人妻,越傾越投契,幾經千辛萬苦呃到佢比張相我睇,一睇,靚鬼到呢。我認男人就係咁表面,見到靚女就心癢癢。網上識人,相只係參考,不能盡信。釣大魚就必須要有耐性,唔記得花左幾多時間,最終都約到佢出黎見面。

當日我先到餐廳拎位,佢就從我身後出現。我坐係位轉身望佢,佢一身OL打扮,我第一個感覺係 -「好靚」。第二個感覺係 - 「仆街,咁高,會唔會高過我呢? 」。

呢次會面非常成功,經過前前後後差不多四個月時間,終於成功攻陷人妻,同佢去左九龍塘爆房。第一次爆房個情況,恕我賣個關子。今日唔講住。

今次我想講係最近一次開房既情況。同佢一齊成年,都玩左好多野,但每一次都離不開佢個大屎忽。自問真係一個屎忽控,我鍾意做緊果時大大力撞佢個屎忽。今次我捉住佢上窗台,開住窗簾,對住條街推車,推到拍拍聲,佢每次聽到呢隻肉體碰撞聲就會好HIGH,佢HIGH我又HIGH,呢種互動就稱得上做愛啦。推到咁上下,我就大大力打佢屎忽,仲要係唔留手果種。打得越響佢就越HIGH,我唔知係咪打得太大力,震得太緊要,打左幾下,一股氣流就湧出黎,想停都停唔到,咁就射晒入去。

我而家打返出黎,心裡都仲興奮,可想而知當時係幾咁激烈。

如果大家想知多D,請比多D反應。我個淫妻而家睇緊呢個POST架,我要得佢批准先可以出文架。

平時同佢出街,一有機會我就會打佢屎忽,抽下水。

引用:
原帖由 guthrie 於 2016-7-11 11:23 PM 發表 查看引用來源

Err...等陣,“一股氣流”係乜東東嚟???

唔會係重口味嘢啩?

無特別,只係想射的感覺

暫未得到人妻批准,無野可以updates。既然係咁,我就講下搵食心得。

我有幾位豬朋狗友,無所不談。有次同一位狗友講起sp,佢話好羨慕我可以搵到,有免費餐食。我估有不少男人,初初搵SP都係為左有foc。我亦唔除非當初我決定去搵食,都係因為呢類咁既原因。不過經過多年洗禮, free lunch呢味野,自問機會不是屬於我的。

如果單純只係想搵個女人做,從value for money呢個角度,sp絕對係貴,尤其係網上識。自問唔係高大靚仔,女人唔會撲埋我身,我要花不少時間同人傾計,再出黎見幾次面,飲飲食食就唔少得,唔好話要請人食飯飲酒,就算大家aa都好,都係一條數。由相識到搞到第一次,當中所花時間同錢,都夠去澳門搵個韓妹加俄妹玩足一日。

不論男女,想搵SP的話,都真係要諗清楚為乜,尤其本身有另一半。可要知SP關係處理得唔好,代價可以係好大。

我份人大貪,除左搞野之外,我仲想透過偷食達到好多目的。例如證明自己仲有吸引力,想去滿足別人而帶來成功感,想別人去接納我等等。呢D感覺既野,唔係直接用錢就可以換到。

引用:
原帖由 不動明皇 於 2016-7-12 02:31 PM 發表 查看引用來源
以前真係唔知大PAT 係甘爽..觀感上真係一般..但有個女友PAT 好有肉...一玩就不得了..可以唔渣佢波.但都要渣佢個PAT..推車, 打PAT 絕對係不能少既動作..就算出街..都忍唔住要掃下,摸下, 即時扯都硬晒添
呢下都真係可圈可點。當街揸人波,係好唔尊重女性。但PATPAT就唔同啦,係地鐵,係巴士,太多地方出左手都無人知。可以係街上揸下PAT,甚至打兩野,真係好爽。

引用:
原帖由 kkp000 於 2016-7-12 04:21 PM 發表 查看引用來源
師兄幸福,我條女就係冇屎忽比我玩

無屎忽玩唔緊要,你滿唔滿足先?

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 12:52 PM 發表 查看引用來源
咁就真係要男人先知為乜搵sp了
唔好話男人,其實有唔少女人都唔知自己為乜搵sp

女人心,海底針

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 06:39 PM 發表 查看引用來源
唔知道,我感覺上搵sp 係滿足性事,男人搵sp可能多樣野係覺得可以免費啩,雖然聽你咁講可能搵sp仲貴過比錢
搵得sp,都應該係滿足性事。不過女人要得到滿足,心理佔先,問題係心理上邊一部分?

呵護?被愛?被需要?刺激?

太多可能性

引用:
原帖由 bcm 於 2016-7-12 06:46 PM 發表 查看引用來源
我都係屁股控,不過我係女,我一定要男仔patpat有番咁上下大同挺我先會考慮佢做男朋友,所以我個個男朋友都係好大羅柚。
我係咪好變態O(≧▽≦)O

師姐,識食喎

你會唔會都抽佢屎忽幾野呢?

引用:
原帖由 Queeniekkkkk 於 2016-7-12 06:55 PM 發表 查看引用來源
做sp都要被愛的嗎?

有人得唔到另一半既愛,但又唔想分手,就向外求。

前往最後回覆