**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
6  441.1k

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
我諗返, 都係自己打飛機得多, 成日享往av片既感覺, 當然真正做愛享受唔到當中樂趣, 之後就真係戎J, 就算有女友都係一個月一兩次,依家再同女友做愛,,硬度大足,射精時間15-20MIN 左右 非常滿意~砌到女友都頂唔順.....叫到傻~!!:smile_o13:
好羨慕ching,可以令到女友頂唔順。我都想快D做到。

我睇過三個醫生,分別都話打飛機無問題,但係似乎佢地都只係針對生理上唔會打到J壞,但無考慮到心理問題。

我覺得,可能個人身體習慣左AV那種刺激先至有反應,即使對住光脫脫的女友,因不是慣常的刺激,同樣會影響到性慾。
引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-12-3 09:49 AM 發表 查看引用來源

依家仲有食~

冇咩嚴重後遺症~係有好輕微鼻塞~(大劑量時)
因為佢係一隻放鬆某種肌肉既藥~
其實幾安全~

SO FAR 食左一年左右都冇咩事~
分享資料:我睇過三個醫生,我主要擔心的,除後遺症外,仲有就係會唔會食到純左,減低效力甚至無效

中環某男醫生 - 偉哥會較易頭痛,立威力同犀利士就少D機會。除此之外,無乜其他後遺症。食死同一隻藥,效力會減退,兩至三隻藥交替來食,會減慢消退速度

某女醫生 - 無副作用,長期食效果會減退

家計會某醫生 - 無副作用,可放心食。偉哥隻藥出左十幾年,無聽見過食到無效

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-17 12:10 AM 發表 查看引用來源
靠食藥耐左可能有依賴性架 :smile_42: :smile_42: :smile_42:
最好嘅方法唔駛錢又健康嘅就係多d休息,隔耐d先做一次(即係餓耐d先食咁樣),咁就犀非利乜事都冇架啦 :smile_35:
可惜我女友對性好期待,佢已經講定第日想我每星期四、五次

引用:
原帖由 可愛的小寶寶 於 2012-12-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

CHING係邊度買?同埋幾錢..可PM嗎~THX
正常黎講,係要醫生開藥的

小弟試過去家計會,睇過兩次。第二次睇時,只要你講到自己好唔掂,佢多數都會肯開藥。甚至乎做定紀錄,將來想再要,打電話去request就得,唔需要一定再睇醫生。

至於藥房買唔買到,就要睇下邊間夠膽賣喇。

話說有次我想試埋偉哥,在旺角某藥房話想買偉哥,對方望住我個樣,由頭到腳望左三秒先至答「要醫生紙先得」。我心諗,九成以為我放蛇,否則,得就得,唔得就唔得,只係一句答話,駛乜望我幾秒鐘先答。

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-19 04:58 PM 發表 查看引用來源
咁呢d野冇得勉強喎,唔得格硬來咪傷身咯,包括食藥那些 。。。

你可以解釋下比佢聽。再唔係咪用假狗囉

解釋過好多好多次喇,但佢唔肯聽,永遠只係向最差的方向諗

我諗返,自己可能亦太傻,咩野都要攤哂出黎講

其實好抱撼,我仲未識得令佢高潮。於是佢就只係要求我插佢耐D、耐D、再耐D........

同佢講,我睇post,多數人都話,只要插到條女有高潮,插幾個字就夠,唔需要去到超過一個鐘咁多。佢雖然無講出口,但我覺得佢係懷疑我搵藉口想吞pop趕收工

睇完網友(包括樓主)所講,俾到女友高潮,係會令到佢頂唔順,呢個就係我目標

我唔會再同佢解釋咁多,越講佢只會越諗埋一面

學識搞到佢高潮,佢親身感受過,相信佢自然唔會強求要咁耐

而最初幾次要探索到方法令到佢高潮,我會乜針乜藥,乜野法寶都出齊,務求可以多D時間探索。之後先至視乎情況減針減藥

p.s.大家睇完一定會覺得我女友好橫蠻,其實唔係,只係佢太諗埋一邊,唔識點樣將佢對我的體諒用響有用的方面。佢知我可能唔硬得耐,所以有時未係好濕已經叫我入,有時搞到佢會痛。於是,後來佢就用ky,仍然係響佢未係好濕時叫我入去。睇見佢咁樣我都好心痛。

引用:
原帖由 喬治二世 於 2012-12-22 04:42 AM 發表 查看引用來源
會唔會其實醫生剩係比藥你,
實質有沒有幫你醫,沒有幫到你根治,
醫生有沒有說要食幾耐? 長期要食?
醫生建議你每天服用量為多少?
睇醫生係有用的,做的時候表現不如理想,可以有好多原因,例如條J真係唔多起到;心理問題唔能夠投入;男性賀爾蒙唔夠令到個人唔夠鹹濕...... 每一樣野都要唔同方法對症,醫生都要視乎情況試下用咩野方法解決。

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-22 11:45 AM 發表 查看引用來源
其實你想法有少少錯。

要女人有高潮唔係剩係靠"插"架。
你應該多d靠前戲, 多d溫柔。試下多用口和手。

只要你懂得溫柔地用口和手, 女人舒服後就會慢慢進入"狀態", 到時你就算唔插佢佢可能已高潮迭起,
(即是比 ...
多謝ching教路,我之前行錯左路,越係怕自己硬得唔夠耐,就越係覺得時間緊迫,想盡快開始插

引用:
原帖由 hely502 於 2013-1-2 11:25 AM 發表 查看引用來源
...想請教其他師兄,如果換姿勢既時候有無tips可以無咁快軟啊...自己覺得可能系因為刺激唔夠,而且好明顯系視覺刺激唔夠,一換姿勢就軟曬...搞到要一個姿勢到對方高潮,再換一個姿勢,效果非常唔理想。
我都搭單請教下,我都有類似問題

另外,女友最喜歡的狗仔式,我其實唔多鍾意,因為兩樣我想睇到的地方都睇唔到:1. 乳房 2.臉

有次去酒店,床頭有塊鏡,用狗仔式時我都可以睇到女友塊臉,見到佢滿足的樣,我都會興奮,但屋企的床頭就係窗口,無得擺鏡:smile_42:

前往最後回覆