西記

收藏  |  訂閱
19  377.2k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 03:02 PM 發表 查看引用來源

我坐過雖然不多,但小不可採係其中一個,可能未有四十,對波彈手圓渾確係珍品,服務態度親切配合,如果有乜投訴係佢唔肯保健,拒服口服液:smile_27: 不明者 ... 竟有鴛鴦浴,你去咗外交? ...
西妖還西妖.
成妖還成妖.
你未去過咩?????

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢應該係去左俱樂部
你啱.

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 03:59 PM 發表 查看引用來源

是9旦兄都係呢到既前輩黎
可能Win兄你既鞋音字反而令到人冇咁易get到講乜(小弟自已都睇左幾次先明)
不過歸根都係大家發言係到有所限制:smile_39::smile_39:

如果我冇估錯, Win兄食左位叫__ __ 世界既囡?
係既話, 我都食過1次, 45+-, 肥, 大波, 好似戴粗框假狗眼鏡
略嚴面部D粉重手左..同埋煙味大左..
服務都幾熱情, 但技巧就未必係最T ...
好耐以前曾在夜論區口沫橫飛.
引起板主不滿.
所以而家要尊重版主.
文論要收斂同有所保留.
大家慢滲透討論吧.

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 04:02 PM 發表 查看引用來源

成妖自有成妖帖,美名俱樂部,或曰集中營
我去集中營基本上要食飯盒:')
但西遊亦有小不要採,所以亂了:smile_27:
我只是用成妖同西妖作個評論交談.
都系有關西妖既討論嘛.

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

集中營有集中帖請Win兄多多交流
好.
我阿Win素喜遍遊尋歡.

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 04:27 PM 發表 查看引用來源

如果比利哥係原來阿 win,佢當然認識我,但原來 win哥尋幽小店多,難得有西記遊
久別逢色友.是9旦兄未忘我喎.....哈

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-16 06:20 PM 發表 查看引用來源

呢個包膠應搬去俱樂部
睇住西帖就浸.於心不忍.
祇想夾雜四處妖魔同眾西妖作個比較討論.
希望多d師兄入黎吹水評論啦.
吾好見怪.

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-16 09:13 PM 發表 查看引用來源

呢個帖唔會沉,耐不耐實浮返上嚟
希望西記性火永不滅.最好長興旺.

曾幾何時.西妖胡叠.一双巨乳.令我透不過氣.
今次遇到長道康o幼妖小說的巨乳可比美嗎?
上到去.進來的幼妖叫小說.20中.
双双解除束縛.巨乳令我眼前一亮.....大.
進浴時我双手已忍不住向她全身遊走......柔.
幼滑的肌膚同巨乳令我手感全享.......輕.
上床大戰開始啦......急.
櫻桃的小咀先向我的肉棍輕輕吞食......呀.
我十指也對準目標巨乳狂搓.......勁.
跟住上套,我來了.......插.
高抬双腳.毫不猶疑地大力推送......隧.
哎喲的聲浪響遍全房.....嘈.
窄窄的幼飽夾到我棍受不了.......爆.
最終她疲累的身驅也在床休克一會.
走時也向我飛個kiss.
大戰到終花了30分鐘時間.3魚交易.
同是巨乳的比較討論.
西妖胡叠服務系豁出去.任勞任怨.
長道康o幼妖小說則帶點害羞拘謹.
以上系我遊完作個比較的留言.Wln字

前帖#410西妖比又成妖.
#445西巨乳胡叠妖同長道康o幼妖比較評論完.
今日又捉件西妖同大家討論.
某日未夠1點步入西記,即被J奇哥哥捉住閒聊.
他問我,想吾想系呢d場試下人體推拿?我說可以.
進梳化後.緩步而來的陀地西妖叫孖明.
三言兩語後,她就推我訓在梳化.
將我T恤脫去,長褲拉到脚底,不能動彈.......奇.
跟住捲起自己的短裙,內褲也不要.......除.
上衣胸罩拋開,彈出一双螺旋乳.......尖.
刻意將双乳送到我的面上,引領我去......啜.
游落我的胸部,四乳互逢.......痕.
再到我的肉棍双手用双乳一夾.......震.
利用乳肉不停的將棍磨擦.......痺.
她竟將她的肥鮑帶水在我面上一迎.......嘩.
我双指不停的插同盡情去奶......咸.
肉棍也像甜筒般被她吸食........硬.
上套了,她不客氣地向肉棍一坐......深.
如同sit up的活動,双乳也壓迫着我.....勁.
帶着她的呼叫彈動下,我大叫一聲吾得啦......出.
完事後,她也給我按一按疲累的身軀.
5魚告別前也上台高唱一曲人在旅途灑淚時而歸.
以上是我真人一遊的報告.Win字

前往最後回覆