上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面(P1,#1#2 /P5 /P55/P82/P132(新))

收藏  |  訂閱
613  97.1k

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-8-2 05:23 PM 發表 查看引用來源
PART7
...係屋企休養左幾日..CALL 左好FD 既CARMAN 黎陪我~我同呢個好姊妹,同我一樣成日都冇所事事,咩都同佢傾,乜都同佢講架~55..我今次都忍唔住同佢講左>
我記得呀~
上到去比你姊妹玩~
呢排點呢? 仲係咪咁高傲呢?

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-8-8 01:05 PM 發表 查看引用來源

CHI SHI 咩
點會痴線呢~大小姐~
個種睇緊,又唔想比人知o既心情~應該幾岩你~
如果係你office..應該趁lunch time係你間房到玩

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-8-9 04:49 PM 發表 查看引用來源

好多同事係到架~
岩岩忙完手頭上D O野~就見到大小姐...555
多同事咪岩晒~係咪開始下面濕晒呢?
你當我o地講o野o既~全部變成係你耳邊細細聲咁講~
你話我知你office係邊啦~
我夜晚買o野上o黎比你食~餵飽你都好

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-8-9 05:25 PM 發表 查看引用來源
chi sin 架~~~係到同你地講呢d....我要尊心工作...
好勤力...好勤力...好勤力...好勤力...
你有你好勤力咁尊心工作~
咁我都可以好勤力咁令你relax o架~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-10 09:36 AM 發表 查看引用來源

你遲到
唔一定o既~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-10 09:52 AM 發表 查看引用來源

你意思是什麼??
大小姐係勁高級人員,咁有時遲d到會正常~
而且佢尋日開會開到咁夜~都可以有原諒餘地

引用:
原帖由 zungfu2014 於 2017-8-10 09:54 AM 發表 查看引用來源

仲要系star fuck
咁唔一定係starxxxx~
如果識飲~有好多更正o既coffee shop~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-10 10:17 AM 發表 查看引用來源

BUT 但係她在office 唔使做嘢只是坐在房中發咸濕夢
點都有o野做o既~
話晒高層~
不過...應該唔止發咸到濕o既夢~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-8-10 10:42 AM 發表 查看引用來源

大小姐在office 遊來遊去游手空閒😨
比我們玩弄😳
um..office培育...
可能大小姐回覆就話,濕晒啦~你班衰人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆