深水埗髮仔

收藏  |  訂閱
11  64.7k

引用:
原帖由 cdkhmc 於 2023-11-22 11:31 發表 查看引用來源
點解冇晒post?
1. 髪仔無新女,無討論價值
2. 髮仔消費高,貴過一樓一
3. 出報告分享又俾人金手指,無引

所以關閉不再分享,就算有好野都收埋自私食!

深水埗搗無牌按摩院 3女主持被捕

深水埗區執法部門根據線報及深入調查後,今日(5日)下午在區內展開掃黃行動,突擊醫局街搜查一個髮廊地舖,並搗破一間懷疑無牌按摩處所。
行動中拘捕一名姓張(51歲)女子涉嫌「經營無牌按摩院」,另外兩名女子(50及51歲)涉嫌「協助經營無牌按摩院」被捕。 人員於處所內檢獲一批證物,包括按摩床、按摩油及毛巾等。所有被捕人現正被扣留調查。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1205_00822_001.html

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2024-2-23 10:21 發表 查看引用來源

佢有其他服務應該都唔係太多人肯試
有其他服務咩? 都無…..
但第二間豉頭婆話佢玩得好放 😄

引用:
原帖由 bbb1000 於 2024-2-23 16:43 發表 查看引用來源

鍾意義母嘅應該有興趣
佢算有肉地

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-3-3 22:48 發表 查看引用來源
第二間事頭婆係指邊個?😅
第二間某竹街髪仔者,過年後無乜女吃搵事頭婆驅風,吹水期間講下飛帆

引用:
原帖由 FTP 於 2024-3-4 10:04 發表 查看引用來源
請問有無人知疫情前在E近音有一個全淺色金毛叫Coco的,還有沒有做?
係咪快餐專門店啊?
呢排好似唔見(如果係你講那個)

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2024-3-17 12:56 發表 查看引用來源

講開快餐店個保安有無再出番嚟番工呀
好似無,呢排好似淨係見豉油坐喺度

臨近糧尾食平 DDD , 尋日去咗薯片店食曲髮(對上個次已經係緣髮廊,都好撚多年),我問佢開大幾錢佢就話隨便我、我話三魚啦佢 OK 就入去

上到閣仔唔同以前薯片時代黑炆炆,竟然有哂紅燈一串串燈粒,仲播緊陳百強老歌!好有以前緣髪廊感覺 😄

插入去未前後移動已經話有兩次高潮,我話有冇咁撚快啊!不過最後都唔理佢自己成功發射就算

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2024-3-27 14:04 發表 查看引用來源

佢未見條 jer 己經話你條野好勁 一兩下就話好high
播罐頭錄音都無佢咁快
太假了!算啦!
當聚舊兼食平 DDD

引用:
原帖由 enddcd 於 2024-4-9 06:39 發表 查看引用來源
好耐冇出去,貴花田有冇好嘢?
全部怪獸

前往最後回覆