上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
69  1.9m

回覆 947# 的帖子

係呀, 辣媽要幫幫手呀, 有 英寶屋企拍埋片啦.
Erica 好似無乜錢, 幫幫 Erica 找d 外快, 淫娃幫手改做雞頭都好咊.

位C 師兄真係寫得好好,希望另一位都係咁好,
辣媽你老公走未?
重有冇讀完師兄回帖嘅感覺寫返出來

辣媽早晨

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-18 03:55 AM 發表 查看引用來源
團拜那天其他人雖各懷鬼胎,但亦沒有甚麼值得再寫了。

Ivy不敵青春無敵的幼妻Erica,勾引亞勇失敗,老相好華叔又同我吃了頓快餐未回氣,唯一的男人Roy老婆又在場自然冇可能,結果便等到曲終人散,大家各自歸家。
...
場賭局辣媽有係口不對心,你唔輸就無藉去house party比群黑鬼屌你個淫閪,如果你唔想比人玩,根本就唔肯同美寶打賭,而且今次輸咗,還要在其他人面前表演性愛show。

都係師兄講得對, 現在的辣媽

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-23 01:55 AM 發表 查看引用來源
本星期一加拿大喺假期,老公仔仔同我整天一起,然後在晚上送仔仔返寄宿學校,在星期二清晨便送老公上機返大陸工作,生活又回到以前的規律。

還有一件事是做人失敗了,有得也有失。失的是要很久才見到老公再 ...
淨係 DIY, 係WO,
同MAYBO 場有贏無輸眉賭局, 您都味收派彩.
幾時向果雙條黑肉腸 收返 3/5 拾億, 灌滿你個淫閪.

MAYBO 輸咗無損失, 輸咗係咪比果閪你奶.
定係輸條佬比你, 扑尻多你幾野

雖然敬陪末座得到辣媽既音像,始終未能睇到辣媽的真身,始終有種遺憾的感覺。
辣媽你嘅叫床聲,無疑係好正,但係比華叔送您的玩具,蓋住了您低聲吟泣,獨自咬牙壓抑的呼吸聲(部分),真是使我等聽眾不能完全滿足。
為了咱們給辣媽你個充滿熱情的回應,不如你補送大家一段你欲火焚身時手淫的聲音,滿足大家的渴求。

辣媽幾日冇上post, 係唔係唔夠幾日就輸比美寶,
宜家輸咗做淫奴,比幾條黑腸屌到唔x 得,
可能出年辣媽有個黑色仔仔啦,
:-D

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-23 01:55 AM 發表 查看引用來源
本星期一加拿大喺假期,老公仔仔同我整天一起,然後在晚上送仔仔返寄宿學校,在星期二清晨便送老公上機返大陸工作,生活又回到以前的規律。

還有一件事是做人失敗了,有得也有失。失的是要很久才見到老公再 ...
辣媽,唔見你上po, 係唔係唔記得班師兄呀,

你一果邊夜晚,邊果响你身上訓緊呀?

美寶真係調教人妻既高手,
以后辣媽記住要聽聽話話,
這一期,計劃定怎樣吃那些大黑腸啦,
賤閪, 塗定華叔比你支收陰膏啦

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-8 12:49 PM 發表 查看引用來源

that two trucker are big (not only down there), like 6 foot 2, 250 pounds, very muscular, dark tan
and with tattoos on body and arm. I am less then half their body size and even with my long leg, ...
甘辣媽即係比果兩果白貨車佬屌過啦, 係唔係同erica 一樣, 比佢地玩到任果兩果白鬼為所欲為.

佢地兩隻鬼咁勁, 日常又叫路邊雞, 又食住家雞

您可能重衰d, erica, erica 原本係比人老強, 您就擺明出牆, 佢地一開波真入唔洗就住來切, 用盡力咁屌, 您又可以無顧忌, 只要肉體的快感而擺明迎合對方

引用:
原帖由 忘了忘不了 於 2013-3-22 08:24 AM 發表 查看引用來源
好吊癮呀!

HOT MOM, HOW ABOUT NEXT?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆