[原創作品] <姊妹丼> (updated #1,5, 8,10,14,16, 25,27,30,36, 40完)

收藏  |  訂閱
6  28.8k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-27 02:37 PM 發表 查看引用來源
因鬼手師手提意寫個關於姊妹丼嘅故仔,所以今日先出個人物介紹:

人物:
家姐叫慧玲,一間大公司嘅CEO。32歲的她不但樣子漂亮,而且同張文慈差吾多,皮膚雪白,身材很好 - 5呎8吋高,豐滿的36C山峰和修長雪白的美腿。最鍾意著名牌 Jimmy Choo高跟鞋同噴chanel香水, 平日渣架瑪莎拉蒂返工。佢性格要強好勝,喜歡話事。

https://i.imgur.com/BysErTv ...
大哥 ..坐言起行..果然實力派..等住睇你呢篇新作 姐妹丼 預祝你篇大作 精精日上 點擊突破高峯 🎉🎉🎉

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
第三集, ep3 餐廳的引誘

Gorden好緊張咁去到 Bella尖沙咀嘅診所,仲要19:45就到。門口仲寫住 Sextherapist Dr. Bella Cheung。 家姐賣偉哥,個妹做性治療師,係男人都愛死佢地兩姊妹啦!

接咗 Bella去左一間 私隱度好高嘅餐廳,Bella坐底就係咗件外套,佢真係好索,同佢家姐係兩種吾同嘅美,有d似日本女星前田真麻,外套下面今日佢著左粉紅色直 ...
好精彩 😍😍😍 D女樣靚身材正 👏👏👏 無得彈 🎉🎉🎉

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-1 07:11 PM 發表 查看引用來源
第四集,ep4 費洛蒙

Bella從洗手間出來后,用手申入我褲袋,我感到佢放咗d野入去,Bella話:「吾準睇住,返去屋企先可以睇。」Gordan好鬼馬咁問:「咁係返你屋企先睇定返我屋企睇呀?」Bella知 Gordan同佢玩調情,微笑住咁答:「如果返我屋企,我估你一定吾會記得拎出來睇,哈哈!」
過一會,侍者送上佳餚,推著車子在面前煮,所有的食物都選用精美的盤碟上菜,一切的配菜、主菜都是精 ...
紅酒配美人 果然係懂得享受人生 👍👍👍

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
第五集,ep5 跳舞

Gordan想得入神,吾小心掉咗支叉落地下,當佢蹲下想拎看起支叉嘅時候,眼前突然一亮!Gordan看見Bella雪白玉腿裡,那片黑茸茸的蜜桃,這時候他才想起,Bella剛才把內褲也脫了,條小內褲仲放在Gordan褲袋,佢差d興奮到叫了出來。佢己經顧不了Bella正在講緊乜,Gordan眼睛正窺著她腿內的春光,從她誘惑的玉腿中,看見一對潔白無瑕的腿肌,而大腿的內側盡頭,是 ...
巨波壓胸 火龍頑抗 水浸蜜桃 美指生津 引死人咩 😍😍😍

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 03:43 PM 發表 查看引用來源
第十集,ep10 最終回

在催情香薰嘅香氣影響下,慧玲和 Bella兩姊妹現在只有原始嘅慾望.。佢地夾住 Gordan跳舞時,Bella在慧玲耳邊講:「家姐,不如我地比賽,睇下邊個引到 Gordan吊自己先!」
慧玲好有自信:「好呀,賭一 set 化妝品啦!」
Bella:「怕你呀,就 LaMer啦!」
慧玲笑住:「咁多謝先啦,我支眼霜就快用完,到時你吾好肉痛喎!」之後,慧玲雙腳跨過  ...
咁快寫完 勁 👏👏👏

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-14 06:37 AM 發表 查看引用來源

平行時空版都吾錯喎,可以諗諗。
大哥!!! 快D寫新故啦!!! 你D fans 等緊你呀 🤩🤩🤩

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-14 04:54 PM 發表 查看引用來源

冇咩題材想到!!
瑜珈導師的誘惑 ... 我建議呢個題目 瑜伽衣癢眼 好易引人入性 🤣🤣🤣

前往最後回覆