[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
23  42.5k

我對手開始盡情咁玩Shirley對Big Ball巨奶..手指大大力咁渣..凸起既Lin頭正向我發出左強烈既引誘.. Shirley 比我狂攻對奶下..身軀巳經開始..全身發熱..額頭都滲出汗水..上半身白裏發紅..下面應該亦滲著春水了..

Sam : 想唔想..更加舒服呀..
Shirley 害羞..含情答答..咁點點頭..口中..唔..唔..之聲越來越急..
Sam : 咁我送多個..咀仔massage...比你啦..
Shirley : 乜黎架..

Shirley 個咀仔好快比我封住左.. Shirley都未來得及反應..我巳經開始用條舌係咁挑開佢個咀仔..跟住..用舌啜舌..咁..同佢咀仔massage我不時咁啜住Shirley口中條小蛇..我下面條沉睡大蛇..亦都驚醒了.. 我捉住Shirley既手放係我大蛇既上面..等佢知道..呢餐..massage..一定係物超所值..

Shirley隻手一摸下..心中忍唔住叫..好..撚..大..條..蛇.. 我口中條小蛇家下..捲成一條..誘惑shirley佢含啜..

Shirley手隔住我條運動褲係咁握住我條大蛇..上面口..就再也忍唔住..幻想..含撚..咁..開始啜我條小舌..到左呢一刻...呢個白滑多肉地既中女..巳經準備好..同我來一場..淫賤大戰

Shirley被我小蛇..大蛇..雙攻下..情慾越來越強烈..兩條腿..不自咁..左右咁夾住磨..非常肉緊..下體滲緊愛液..我手上下咁搓住Shirley對肉球..間唔中亦用手指夾下Lin的..扯下..捽下..過引下.. he he

Shirley再也忍唔住..本來只係我褲外摸既手..巳經去到條橡根運動褲既褲頭..嘗試係d邊位插隻手落去..我亦忍唔住..停左再Shirley車輪..個咀仔終於有空..可以去..啜Lin的..我一啜..再啜..粒乳尖即時係我口中..彈跳..隨之而來係..Shirley既呀..一聲..

Shirley : 呀..唔好咁呀..好痕呀..唔好啜咁大力呀..呀..好正...呀..

Shirley隻手亦成功插入我褲內..嫩滑既手..巳經捉緊我棍頭..好似..渣住我條特長既波棍..開始駕駛我呢間..超勁既跑車..

引用:
原帖由 vychun2047 於 2018-12-23 10:40 AM 發表 查看引用來源

試過—次幫老婆找了男技師推油,我在旁睇,係好刺激的。
師兄 果然有料 Sam 按摩師 第二單接既客 就係一對夫婦 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vychun2047 於 2018-12-23 12:01 PM 發表 查看引用來源

上次去澳門,我叫了男技師比老婆按摩,按按下我見老婆好似好享受,於於我問老婆不如試下推油,佢話我比就得,於是我叫技師幫佢推油,老婆除左外衫和牛仔衭,身上只有胸罩和內褲。 ...
👏👏👏所以 按摩師呢個職業 真係冇得輸 又食又拎 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 micro312 於 2018-12-23 02:20 PM 發表 查看引用來源
渣住波棍開始駕駛:smile_o01:
Shirley 應該好快 將 阿 Sam 駕紅色龜頭跑車 駛入自己條 私密highway 到 

Shirley五指化作鶴咀咁..夾住我個龜頭...鶴咀一下一下咁..上下捋..龜頭不停咁碰觸住...花蕊..軟如棉花糖既..掌心..甚是過引...

突然佢五根手指..化為直掌..指插落我個春袋度..跟住化為R..指勢..不停咁..左R..右R..把我春袋兩粒春子..都R..都脹起來..D精

不停地蘊釀..我感到無比舒服..突然..Shirley隻手化為虎爪...一下就握住我個大春袋..佢先輕輕力咁渣呀..抓呀..兩粒春子被佢玩到酸酸軟軟..我正在舒服中..

佢卻不經意咁..又大力一渣.我忍唔住咁..痛..到..叫左一聲.. 喜有此理..我要反攻..

我抽出右手..向下滑落去..即時係佢大脾內側直摸落Shirley既私處..死姣婆原來巳經潮水氾濫..成條under巳經濕到可以扭出水來..我係Shirley私處部位..按呀..按呀..如果佢家下著住紙底褲..就過引囉..我一定可以一指刺穿..然後..就可以加重火力還擊

Sam : 你條底底濕哂呀..不如..我幫你脫左去先啦..我怕冷襯你細妹呀..
Shirley 殺是嬌聲喘氣 : 唔..唔...你話 ..點..就...點..啦...

我手即時把Shirley under扯下..去到大脾..即時掃返隻手入去..私處..再冇Under摭擋下..去按Shirley個..鮑魚穴..手指一按落去..即時鮑汁四起..

引用:
原帖由 seekingfun 於 2018-12-25 08:51 AM 發表 查看引用來源
支持,繼續😍
多謝支持 ...當然要繼續啦 ...🤣🤣🤣

引用:
原帖由 seekingfun 於 2019-1-5 01:17 PM 發表 查看引用來源
等你快D繼續
收到 絞盡西汁 諗緊點射落佢

Shirley : 哎呀..細力d..呀..

我手指狂按下...塊鮑即時水唧唧..成手都係淫水...聽到shirley淫聲浪叫..佢握住我既賓周越見肉緊..我知係時候探指入佢個桃花洞..我先一根拮拮插插...等佢D淫水流順左...就左加多一根..再順D..就左加多一根..品指..咁拮入去...又粗又多卡位..下下頂到佢陰道內既肉壁..抽下搐下..佢比我摷到慾仙慾死...

Shirley : 呀..呀..我要呀..呀..呀..好..抱我啦...
Sam : 你想我抱你咋..乜你唔係想我屌你.....咩...
Shirley : 呀..呀.....唔知呀..你想點就點啦...
Sam : 我想屌你喎..
Shirley : 快D啦...我要呀...

我即刻企係床邊..自己全速咁除哂d衫褲..全裸咁企係張大床度...

Sam : 同我含下先啦...
Shirley :好撚大條呀..
Sam : 含啦...free of charge 唔另外收費架..

Shirley 老實唔客氣 就跪係床度..個咀剛剛好係我條撚度..一張一合..就把我龜頭含實...
我feel到佢入面條小舌。。不停咁掃舔我馬眼..爽到加零一呀..

Sam : 望住我...你個淫娃..賤西..

Shirely 望住我吞到啜啜聲..眼神帶著淫淫盪盪...剎是迷人...Shirely越含越深..雙手更大月旦咁放係我個股巨肌度..自己推動我個股去抽抽佢個淫口..我舉高臨下..成個大爺咁款..享受住我呢恩客既口舌服務..最重要..一陣佢還要付款比我..諗起都笑撚左出來..

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-1-10 03:20 AM 發表 查看引用來源

勁!!!快啲出………………文章🤣🤣🤣🤣🤣thx
屌西 緊係 最好唧牙膏式 慢慢嘆 延長高潮時間 如果你咁心急 我寫四個字就得啦 《含完屌完》 - 完 - 🤣🤣🤣

見Shirley含到咀邊都滿溢口水...我條撚巳經再把持不住了...

Sam : 好啦..含夠啦..我要屌你個西呀...

Shirley 含到幾野..唔唔兩聲..就把我條大撚吐左出來..一副楚楚可憐樣靜待我吩咐...
我走去個八寶袋度..摷左幾盒唔同牌子既安全套..見到盒杜記.凸點縲紋設計..呢個?哂呢件淫娃...

Shirley : 你早有預謀架...
Sam : 放幾盒看下門口姐..呢D係做按摩師應有既專業..你唔係唔知下話...
我撒開個凸點縲紋..開始係Shirley臉前戴下..
Shirley 見到個套有點驚又有點喜..因為真係未試同男人玩凸紋..
Sam : 個套好撚貴架..一陣你就..G..味道...包鋤到你個..G..點..凸出來..潮吹激射..
Shirley 臉到紅撚哂 : 乜你講野咁粗俗架...
Sam : 你唔 like ar .. 咁我唔屌囉..
Shirley : 唔係呀..快D啦..我想試..呀...我要你...抱我呀...
Sam : 要我屌你呀..好..如你所願...訓底..分開對脾啦..我要嘆下隻天鵝脾...

前往最後回覆