上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
58  159.2k

引用:
原帖由 X_N_N_X 於 2018-12-22 02:45 PM 發表 查看引用來源

支棍無斷到🤔
而且yan姐未飽唔方好野,好擔心阿bob下場🤣
阿Bob 3p 經驗老到 大家請放心無論係 mmf or mff 一樣 無問題既 大家比D信心阿 Bob 好可能佢捱左咁耐總有出頭天 正所謂希望在明天呀嘛

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-12-22 04:32 PM 發表 查看引用來源
到yan出場,bob要打大佬了🤣🤣🤣
頂引 ...比你講到好似打遊戲機 過版 打大佬 🤣🤣🤣

阿Yan深深吸完最後一啖煙..隨隨呼出個煙圈落阿Bob度..跟住把阿Bob個眼罩脫左..阿Bob即時怒目而啤住阿Yan和細細粒..但由於咀裏室住條內褲..敢怒但不能言..ee ar ar咁.. 阿Yan突然用拇指食指交乂地做左個心心比阿Bob..根住拿高左條裙成個騎左落阿Bob條腰度..跟住瞇哂眼好姣咁..電阿Bob..

然後左右手交替咁..拉住自己件白色緊身tee向上一拉..脫掉..露出左lace邊既紫色..碎花..既靚靚奶罩..一對包到包不住既大奶..皮光肉滑咁..係奶罩到哴來哴去..阿 Yan 用雙手抬住下爬..又如一對美麗既花朵..向住阿Bob挑逗..更伸出住條粉紅色既小舌..舔向上唇..一副淫情萬種既淫樣..

細細粒係側近都睇到碌大對眼..更發出 : 嘩..嘩..嘩..殺死人咩..Yan姐..你好勁呀對奶..

阿Bob雖然被室住個口..但見到佢喉嚨都..都露出吞口住..既郁動..家下阿Bob又由地獄往返天堂..咁都不枉我受左咁多屈辱..

細細粒..係..側近張椅度住..手握拳頭..係口邊..作出奸爸嗲..既支持手勢..

阿Yan望住阿Bob好肉緊咁咬一咬下唇..右手拉下左肩bra帶..左手拉下右肩bra帶..跟住係阿Bob身上搖左搖右..個bra慢慢咁滑下落d..滑下又落d..巳經露出左大半個圓球出來..

阿Bob被引到個心卜卜咁亂跳..心中竟然不自覺地哼歌..來吧..要我甚麼都應承..來吧..我甚麼都聽命..

阿Yan雙手伸向後面..拍拍二聲好清脆..個紫色bra bra 隨隨落下..一對美得不可方物既少女巨奶..全露哂出來..
對奶又白又滑..成對大大粒既雪米滋咁..乳尖..竟然係..迷人既pink色..真係睇到阿Bob細佬又再頭昂昂..

細細粒都睇到讚不絕口 : Yan姐..你好索呀..我係女人睇到都心動呀..你望下阿Bob條狗撚..又扯呀..比我加入得唔得呀..

阿Bob本來好撚開心..聽撚完細細粒..話要3P..即時用眼屈住細細粒..室撚住條底褲既咀..都發出ee ar ar表示強烈不滿..個頭好似食左搖頭丸咁..不停左右咁搖..強烈表達不滿..

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-24 12:37 AM 發表 查看引用來源

不如比細細粒CHER多劑算啦:smile_13:
唔好咁快羨慕阿Bob住 呢一晚阿Yan 話過要佢永世難忘的呢 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2018-12-29 01:17 AM 發表 查看引用來源
師兄。。幾時有新一集呀
Sorry ar 剛離港嘆世界中 ...🤣🤣🤣 快極都要一星期後

Yan : 唔好啦..我想要玩騎馬仔呀..

阿Yan隻滑如羊脂既右手..巳經..去捉住阿Bob條猛龍..慢慢咁..就住..正準備去騎..
阿Bob條撚被阿Yan既手握住..正要步入桃花洞..個心簡直開心到拍手叫好..快撚d..騎我啦..快撚d啦..

細細粒 : 不如一齊啦..我地3p..好唔好呀..Yan姐..好唔好姐..

阿Yan被苦苦衰求下就點點頭..終於應承左細細粒..就剎停左..冇騎落去..移返前坐返係阿Bob肚皮上

Yan : 妖..好啦..好啦..比你加入啦..

阿Bob當堂..由天堂邊緣..又跌返落地獄..恨得咬牙切齒..扑你個臭街..就黎goal先黎撻Q..屌你老味..細細粒..
細細粒實在太喉急..聽到阿Yan應承下.. 就即時超音速解甲..把全身衣服盡脫..一對勁大40幾吋對既肥奶..下垂鬆垮..八字胸..Lin頭黑黑實實..絕對搵笨實...阿Bob睇到後..隔夜飯都差都想嘔埋出來..條本來生龍活虎既J大大..即時軟倒下來..

Yan : 搞撚錯呀..你除哂衫..都唔夠一陣..條狗撚..由..猛龍..變左..死蛇..喎..搞撚錯呀..
細細粒  : Sorry ar..Yan..姐..
Yan : 我唔係怪責呀..細細粒...我係話佢呀..佢咁扑街..明益佢..mff 佢都唔領情...

阿Bob本諗住條狗撚軟左..就可以脫苦海啦..唔駛同肥婆玩..點知..

細細粒用對眼厲住阿Bob: 乜我好核凸咩..核凸到你..即刻軟JJ ar
Yan唉聲嘆氣 : 冇得玩囉..我走啦..
細細粒 : 唔好走住啦..我今日摷左兩件好野出來玩呀..
Yan : 乜野好野呀...送比我架..
細細粒 : 一件比你..一件比我架 he he

細細粒係個袋..摷左一件連條賓周既底底..伸左比阿Yan..

細細粒 : 呢件細碼..但上面條白撚就係加大碼

細細粒又摷左另一件..XXXL底底..加條黑武士..超級大假黑撚..

細細粒同阿Yan 都異口同聲講 : 3P MMM

阿Bob望住阿Yan同細細粒著成咁..眼都幾乎碌大到..凸撚左出來..露出驚嚇既表情..不停咁搖頭亂郁..因為..佢睇過日本仔d 變態AV片..知道兩條八婆..想爆佢..爆菊花..阿Bob對眼係咁屈住阿Yan同細細粒..眼神好厲咁告知佢地..係咪痴撚左呀..你兩個..無撚玩野呀..

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2019-1-5 07:50 PM 發表 查看引用來源
亞Bob 以後會唔會

轉(基)
我估唔會啦 同性戀 係天生的 

引用:
原帖由 RaZo 於 2019-1-12 10:34 AM 發表 查看引用來源
Bob應該會受到重創, 但係都要等樓主更新
多謝支持 很抱歉重未更新 最近有點忙 🙏🙏🙏 但都希望快D完埋呢個故事 

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-2-2 12:11 PM 發表 查看引用來源

期待樓主故事繼續發展,如何虐待阿bob,thx🤣🤣🤣🤣
阿bob真係慘 ...我寫到有點同情佢...所以...我諗到家下重未落筆 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 zip211 於 2019-2-17 04:54 PM 發表 查看引用來源
仲會唔會更新架?
放心 ! 我最近好有 mood 作故仔 ! 埋單左其他兩個故事仔先 ! 跟住就只寫呢個 ! 唔開住其他新故住 ! promise u bros!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆