上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
58  159.2k

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2019-2-18 02:47 AM 發表 查看引用來源

期待呀~ 好想知會發展成點
請耐心等候 ... 就快輪到呢篇啦!

引用:
原帖由 Fung1999_KP5220 於 2019-2-15 11:37 PM 發表 查看引用來源
 其實個故事嘅主角係....😅😅😅????
邊個係主角又乜所謂 最緊要好睇姐     🤣🤣🤣

突然..間房個電話嘟嘟聲..阿Yan同細細粒你眼望我眼..最後..阿Yan走左去拎起左個電話

Yan : 喂..
女管房 : 小姐..你地頭先間房係咪入多左個人呀.

Yan : 唔..你講乜呀..
女管房 : 我地走廊有cam架..頭先你間房入多左個人..呢度唔比三個人係間房..唔好要我地難做..麻煩你叫返你朋友離開..

Yan : 唔..咁好啦..
女管房 : 十分鐘唔見你間房有人離開..我地會照規舉call差人..

Yan : 唔..知道啦
Yan同細細粒講 : 散場啦..冇得玩啦..

細細粒 : sorry ar Yan姐..搞到你掃哂興..
Yan : 唔好咁講..都唔關你事..快d執返d野啦..

Yan 走埋去阿Bob度用手係咁摸一下阿Bob塊臉.. : 下次再同你玩過呀..

阿Bob知道免卻被爆谷花命運..登時成個人都輕鬆哂..只不過個心飲恨比條細細粒作梗..未能與阿Yan真箇銷魂。。
眼神若有所失..

跟住, 阿Yan同細細粒都用左極速穿衣執好哂野, 臨走時阿Yan幫阿Bob疏開些少手上既尼龍繩, 等阿Bob一陣可以自己解脫..

Yan : bye bye ..Bob Bob..下之再同你扑過呀..

細細粒 : bye bye 靚仔Bob.. 好難忘同你一夜情呀..??丫丫..總有片可以回味..he he

Yan : 走啦..重講..佢起身打人架啦..he he

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-3-7 10:24 PM 發表 查看引用來源

女管房成年先發覺多咗個人
我諗左好耐...先諗到呢個方法拯救阿Bob 唔使受爆菊花上苦痛 😁😁😁

兩星期後..阿Yan巳經搵人幫佢製造好幾件sexy睡袍作品..當然到左要影d作品既時候了.

今天是星期一, 阿Yan放學後, 回到家裏, 躺係張床, 開始係銀包左摷右摷..終於比佢搵返Sam哥比佢張咭片.

阿Yan快速咁入左Sam哥個whatapp, 就即時同佢 Hi.

Yan : Hi ..Sam 哥..我係阿Yan..記得我冇..阿May個妹呢..想搵你幫手...

係公司忙於計數既Sam, 突然個電話震左一震..看到阿Yan既whatapp..即時精神一震..
即係拎個電話走左去洗手間吞pop.

Sam : Hi..阿Yan..我記得..你搵我乜事呀..
Yan : 想搵你幫我影相呀..趕住交project功課呀...

Sam : 影睡裙呀..
Yan : 係呀..你好好記性呀..

Sam : 剩係影件睡裙..要唔要搵model ar
Yan : 我要平架..剩影睡裙..亦想影埋有model 架..

Sam : 剩影睡裙..就唔貴既..我打下燈..我有影開..冇問題..但要model..就麻煩d..要搵人..同埋都幾貴..
Yan : 我做埋model 果份囉..咁大概幾錢呀..

Sam : 八百啦..啱budget.
Yan : ok 呀..可以幾時影呀..

Sam : 呢個價錢..只可星期四啦..我收工後..晚上七點半..九龍塘地鐵站..x..出口等..你記得帶哂d睡裙..同埋自己帶d化妝品..口紅之類..
Yan : ok

Sam : 我會準備哂所有攝影器材..八百蚊..真係友情價呀
Yan : 好多謝你呀 Sam 哥

Sam : 幫下學生..冇所謂呀..唔傾住呀..公司忙緊..冇乜改動whatapp聯絡

Yan : ok 886
Sam : 886

我兩邊都會更新下既..記住兩邊都捧下場喎..老細 ^3^

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-3-8 11:39 PM 發表 查看引用來源

👍👍👍👍👍👍👍thx
多謝支持😎😎😎

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-3-11 10:25 PM 發表 查看引用來源
又一部超過10萬點擊高亮!加油!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
多謝版主 高亮主題 😍😍😍

鬼手咸故..創作需時..觀看與否..悉隨尊便

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆