上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
351  1.9m

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-4 12:09 AM 發表 查看引用來源

小心為上:smile_o12:

你想打聽D咩其實
我想知係唔係亞寶安排佢迷姦我,肯定一下亞寶嘅動機.

唉,小心?講真己經喺人妻仲連仔都生左,又唔係處,唔通驚佢會食左隻豬丫!何況同佢又差唔多乜都做過,乜都俾佢睇哂,重有乜好驚,頂多又執一劑,不過我會避免同佢做嘅.

引用:
原帖由 hk413 於 2013-1-3 05:06 PM 發表 查看引用來源

女人三十如狼 四十如虎 你到左狼虎之年 自然好想要
狼虎之年?乜真嘅咩?有冇其他姊妹可分享下自己親身經驗?

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-4 12:24 AM 發表 查看引用來源

有....我以前食過D人妻....真係好落力:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o09:
講詳細D呀?

Jan 3 中午: 同華叔食午餐

而家剛做完Spa,等緊亞寶沖涂涼,寫住D先。

今天見到華叔嚇了一跳,佢嘴上留了濃密嘅鬍鬚,我上車笑佢話扮完聖誕老人唔記得剃鬚,點知佢笑淫淫咁話特登留俾我,鬍刺刺的幫我舔的時候會很刺激,試過就知⋯⋯我大發嬌嗔打佢手臂,大家擋格之間佢乘機喺我胸部抓了一把,feel 到我個Bra好似有D失望。

華叔果然係識途老馬,連近市區都俾佢搵到間湖邊白鬼餐廳,唔怕撞到人。坐底叫完餐便開始天南地北聊,其他廢話唔寫啦,只寫重點。

我:「你成日帶人D老婆出黎㗎?亞寶地你點識㗎?」
華:「啊,一個介紹一個咪識囉,其實亞寶都介紹左好多個C9俾我,因佢知我玩得黎口密。」
我:「咁你咪好多著數?」
華:「哎呀,大家喺大人,各取所需,大家happy咪OK囉,其實我好掛住妳㗎⋯⋯(根住一路食飯,一路一大堆甜言蜜語)」
食完飯我地上返車,華叔將車泊到一個停車場遠處向湖嘅車位,繼續吹水。
華:「 食完飯不如去開心下?」
我:「你咁多女人你咪搵佢地去開心囉。」
華:「你妒忌呀?」
我:「梗喺冇,講真,亞寶向你提起我時講過乜?」
華:「亞寶咪話妳喺好正好純嘅良家人妻,老公成日唔喺度好慘,叫我照顧下妳囉。」
我:「咁亞寶咪成日有野益你?」
華:「六七個咁啦,最初佢都有同我做㗎,話我有D前奏好心機,而家佢成日“攪鬼”就冇囉。講返我地啦,上次正唔正,回唔回味呀?」
我:「正你個死人頭!」
華:「怕乜醜,妳睇上次扑完妳倦到立即睡到死豬咁,即喺好high啦!妳睇我D精液喺咁喺妳個插又紅又腫嘅閪流出來幾鬼sexy,而家睇返我每次都硬到要打飛機!」
華叔突然將部手機show俾我睇,佢竟然在我睡覺時偷拍了我的春光!
我:「乜你偷影人咁衰格,快D delete哂佢!」
我同華叔喺車度搶佢架手機,不過我搶唔倒。
華:「食飽左不如去Motel午睡?」

亞寶就出來,遲D再寫。

Jan 3 中午: 同華叔食午餐 (續完)

而家我一個人係亞寶屋企,佢出左去接周總未返.

之前寫到華叔個衰人喺我一晚high完十幾次倦極睡死時用手機拍左我嘅春色照,呢鑊可大可少,流左出去隨時變亞嬌栢芝,立即強自鎮靜,開始嗲下個死佬.

我:「俾我睇啦。」Damage control,睇下佢到底影左乜先講.
華:「好,坐埋黎一齊睇。」
上次講過佢架SUV前排坐椅喺bench seat,我只好依偎過去躺在佢胸口,佢用雙手從後面攬住我,將個頭哄埋黎,手機就抬高喺我胸前咁上下俾我睇.Oh shit, 佢影左我全裸躺在床上睡,大頭又有,半身又有,全自更加多,跟住重將我對腳大字分開,影我個度同埋佢D野流出黎個樣.
我:「好鬼衰,影埋D咁嘅相⋯⋯」我羞得耳根都紅哂。
華:「喺咪好正呀?我睇親都硬㗎,你摸下⋯⋯」講完捉我一隻手去佢枝野度,摸落果然好鬼硬.
我:「唔好玩啦.」我想縮手又驚激嬲佢,只好幫佢隔住褲卒下.
華:「嗱,冇騙妳㗎,去Motel玩啦.」佢用嘴喺我耳邊講,D鬍鬚攪到我鬼咁痕,起哂雞皮,跟住佢就用口唅我個耳珠.
我:「唔,下次先喇,約左亞寶夠鐘啦.」
華:「咁我明天去妳度啦.」
我:「唔知㗎,等我同亞寶去完街先text你啦.」
講完死咸濕佬仲唔放口,喺我耳仔舔左一陣,雙手又喺我對波搓左一輪先開車,如果我唔喺著牛仔褲挖埋都有份.落車時我重喺成身滾, 連牛仔褲中間都濕埋,好鬼羞家.

引用:
原帖由 Casanovan 於 2013-1-4 08:47 AM 發表 查看引用來源

你唔係純得咁交關啊?只要有你啲相或者搞你嗰陣時D片, 用來威脅你俾錢唔係就擺上網你都死啦!
再唔係逼你下海接客!

至於狼虎之年嘅講法人人體質唔同。有d天生石女工作狂,點撻都唔著,有&# ...
華叔有錢過我,出來只喺想玩良家少婦,所以唔會威脅我俾錢或者下海接客,佢亦唔會明刀明槍咁威脅我上床,不過如果佢要扑我就好難拒絕,又怕佢貪玩擺上網向網友示威,或者跌左個電話就......

Hot-Tub (1)

同亞寶去完Spa去食飯,我以為周總會黎,點知一直冇出現,問亞寶先知佢有應酬會好夜返,我也樂得只喺兩個女人聚聚.食完飯亞寶叫我去佢屋企坐下,反正得自己一個便跟佢返去.

亞寶後園有個HotTub,差唔多等如一個露天溫泉,加拿大D鬼好鐘意一面飲酒一面浸浴,水中溫暖水面落雪,D雪跌落水即溶,好鬼正.

亞寶借左件比堅尼泳衣比我,開左枝Penfolds Grange 2006(唔識紅酒嘅話,呢枝正野成五百幾加紙一枝),一人一杯走左入Ho-Tub傾計,點知一杯都未飲完,周總打電話話飮大左叫亞寶開車接佢,亞寶便拋低我出左去.

而家我一個人係亞寶屋企浸喺Hot-Tub度,一邊寫Post一邊飮紅酒,不知不覺成枝飲哂,可能浸喺熱水度,D酒有D上頭,塊面紅得像個熟透的茄子,呼吸也越來越急促,重好似聽到自己個心撲撲聲咁跳.

「喂,打乜野?等到悶上網玩Cyber Sex呀?」突然聴到亞寶嘅聲音,佢接左周總返來,我遲D先繼續寫。

前晚係周總屋企玩通頂,第二朝中午起身仍半醉,俾佢地攪到全身散哂,詳細過程遲D再Post.

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-1-6 01:55 AM 發表 查看引用來源

你都休息左一日,還未休息夠咩?
咁快玩左3P啦?
唉,喺4P,多左軍佬個friend,喺個年輕嘅富二代......

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2013-1-6 02:04 PM 發表 查看引用來源

ching, 辣媽比人賣咗啦,
不過佢都想賣出去.
可能同軍佬有食有搦呢.
我唔喺出來做,只會食唔會搦嘅.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆