上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
351  1.9m

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 11:43 AM 發表 查看引用來源

師姐
你果邊係咪29號夜晚十一點幾??
yes

二十三號:聖誕派對之後

你地估我俾隻鬼舔到high左之後,忍唔忍得住?個晚有冇同佢做?

答案係冇嘅.D鬼雖然隨便,但唔會勉強人,遊戲當前奏,興起後可以找回自己伴侶做,而我冇男伴,只有忍到返屋企先解決.

個晚我好主動咁攪老公,佢問我做乜咁姣,我就話飲大左同耐冇見佢所以咁需要....佢仲話好彩返左黎,唔係個頭就綠了....

終於寫到現在了,以後將直播我嘅生活片段啦....

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 12:22 PM 發表 查看引用來源
睇到濕咗

姊妹,自我介紹一下??

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-30 12:16 PM 發表 查看引用來源
估您26號比人開扑 (笑), 辣媽淫閪.
扑你個死人頭,呢幾日係屋企相夫教子,唔知幾乖.

不過明晚亞寶老公返左黎請我們吃飯.

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 12:29 PM 發表 查看引用來源

咁佢地有冇3P4P咁淫蕩過:smile_o05: :smile_o05:
冇掛,人地嘅野唔清楚亦唔想知太多.

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 12:44 PM 發表 查看引用來源
瞓喺床度睇,對手忍唔住玩下linlin,睇睇下就濕哂....要救下火先

忍唔住想咪走去淋浴,用花灑水柱射下同卒下,好快high㗎......呢個方法我係十幾歲就識,到而家重有咁做

亞寶

大家覺唔覺得亞寶有古怪?佢好似不停出錢出力帶壞我,有次仲好似講笑咁問我肯唔肯同佢個佬做一次....而家佢個佬返左加拿大,我有D擔心.

引用:
原帖由 63021 於 2012-12-30 01:57 PM 發表 查看引用來源

咁之後有冇同華叔繼續做愛:smile_47: :smile_47:
梗係冇,我一直避開此佢,因我驚佢用呢件事黎要脅我.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

您班姐妹點處理, 有無比華叔要脅呀.
怕被要脅個D即係怕人知,又點會自己爆料咁蠢.

你咁問係唔係對被脅迫D女生會興奮?

引用:
原帖由 lttk 於 2012-12-30 06:41 PM 發表 查看引用來源
點解我又識唔到咁多咁open既人妻:smile_39:
c姐, 其實阿寶係唔係北方人黎? 聽你講佢咁鍾意群埋D鬼佬, 冇6都有7成似係...再唔係就華東地區...
講真我同D鬼又唔係話好玩得埋, 讀U時果D就on99, 咩都玩得埋, 大左發覺 ...
亞寶來自中國東北,個佬係軍政界,只可講咁多.

係㗎,D鬼有yellow fever,唔係講傳染病個隻fever,係講佢地鐘意攪唐人妺或亞裔黃皮膚細細粒個D,所以我們很容易打入他們遊玩既圈子.男仔就要溝到鬼妺先,由她引領入去.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆