上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
351  1.9m

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 01:05 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得佢同佢個老公應該玩過換妻......你不如直接問下佢好過
講起換妻都有可能,亞寶有介紹一個全是人妻偷吃同換妻嘅網站俾我睇.

引用:
原帖由 Cindybb78 於 2012-12-30 01:12 PM 發表 查看引用來源

佢想你同佢條佬做囉
比多d前菜你食,等你玩放個心

其實我收到很多讀者短消息叫我小心亞寶,甚至有D認為華叔係佢叫來開發我嘅.

亞寶是一個北方高幹的二奶,十六歲己跟了那大她二十五年的男人,至今十多年,錢是無憂,但她的男人也老了,又時常不在,她平曰很寂寞,所以時常找我作伴,在華叔之前她始終有保留,但而家大家一起偷吃,甚麼也可明刀明鎗直講了.

佢會唔會真係想利用我討好佢個佬?

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 11:01 PM 發表 查看引用來源
可以介紹比我嗎?

不便在此,PM我email吧

十二月三十曰

尋晚發左個惡夢,俾華叔拉去同佢D friend食飯,再次俾落藥,然後比佢地輪流攪,嚇醒時一身汗,老公問乜事,我咪話發惡夢.以後睡前都係唔好上網睇故仔.

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-12-30 11:30 PM 發表 查看引用來源

咁借問聲起床時,條底褲有無濕濕呀?:smile_40:
係正常嘅都濕啦,重洗問.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-31 12:01 AM 發表 查看引用來源

如果个夢係您比John同Dave同班鬼佬一齊搞你、咁你怕唔怕呀。
靚女辣媽。;-)

傻既,係現實都同佢地攪過有乜好驚,咁就係春夢啦.

而同華叔個次被佢落藥先咁失控,諗起都核突想嘔,所以係惡夢.

勾佬站轉貼樣板

亞寶介紹俾我嘅,由人妻自己投稿,我通常睇到心思思就自摸

my most delicious, incredibly seductive experience.... i met him through some friends, and had had a big fight with an ex.  he walked me home and i was so upset - offered to stay....  i did not intend to do anything with him, but let him hold me in his arms the whole night...

in the morning i woke up to this intense fiery fuck - my whole body was on fire, he had managed to slip his hands around my big breasts whilst i was sleeping, and played with my nipples until i woke up, and then it was too late to push him away - as i was already coming....

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-31 12:19 AM 發表 查看引用來源
辣媽

反而我想問你...你依家有冇食藥或者打針
因為我見你果次同呀JOHN佢地都係中出.......
咁樣玩法唔緊要....但小心出事~~

另外..已PM了~~

不用吃事後丸,因亞寶話那兩個鬼頭成日出來玩怕有女人大住肚找他們拿錢,所以早紮了.不過佢敎我用Vaginal Contraceptive Ring,因為我同老公一向用袋,又聚少離多,突然食藥佢會懷疑,外面班人又唔肯用袋....至於性病,個班人只同自己圈子的人玩,全部良家人妻,冇雞同鴨.

引用:
原帖由 Water_man 於 2012-12-31 01:55 AM 發表 查看引用來源

可能是去了午間狂歡派對!!
派你個頭.我地而家中午點幾,剛才去煑飯俾老公仔仔食.

引用:
原帖由 Water_man 於 2012-12-31 02:20 AM 發表 查看引用來源

我地呢邊應該快加拿大12-14個鐘!
13個鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆