上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
351  1.9m

引用:
原帖由 ntv7 於 2012-12-31 02:17 AM 發表 查看引用來源
你唔驚你老公知?
佢成朝帶左仔仔出去玩,午飯剛回來,所以上午可上來玩,而家佢去左午睡,時差未適應,今晚我地去阿寶屋企食飯,仔仔有babysitter睇住.

引用:
原帖由 Water_man 於 2012-12-31 02:17 AM 發表 查看引用來源

我個頭唔駛派,只要你錫下、啜下我個頭就得了。嘻嘻
錫下、啜下?想口交?

口交=咬,好,就咬鬼死你.

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-31 03:04 AM 發表 查看引用來源
你剛剛既上午係自己屋內玩???

唔通同老公仔仔一齊上黎玩𠮩?

今晚我地去阿寶屋企食飯,原本安排仔仔由babysitter睇住,但佢話反正我地都唔係屋企,不如去月學度sleepover(過夜玩,D鬼細路好興咁玩嘅),老公見唔使趕住返屋企,而且去完應酬可以同我二人世界,也樂得自由便開車送仔仔去月同學度玩。

Dec 30: 阿寶飯局

之前講過我開始對阿寶既動機有懷疑,所以去時心𥚃有D不安。畢竟老公同阿寶個佬(周總)都有生意來往,所以我地都不像平日咁著丅恤牛仔褲去人屋企,反而老公著西裝,而我就著一件黑色露背開高叉晚裝裙,外面再穿真皮長褸。有人話我老作,冰天雪地點著咁露既衫,其實我地所有地方(包括汽車)有暖氣,只是從車入屋同由屋出去上車,D鬼妺一件頭長裙連褸都唔著都係咁週圍去。

去到時阿寶笑嘻嘻咁開門俾我地,佢間屋唔算好豪華,但亦有四房三廳雙車房。阿寶個晚著左紅色貼身短裙,一睇就知內裏真空。其實佢唔係著成咁招呼我地兩公婆,而係每次周總係屋企佢都會好好包裝打扮自己,可能呢D就係做人二奶的本錢。

個晚餐飯由阿寶煑,本以為係一頓家常便飯,點知有鮑魚重有趐,我先明白阿寶點可以碼住呢個男人。

終於又酒醉飯飽。今次係真醉,要知北方人能喝,而且又啤酒,花雕,藍帶,米酒係咁灌,唔飲又唔俾面,老公好快醉到不省人事,阿寶同周總就幫我扶左佢去客房休息,然後一起到客廳坐。

坐底係沙發周總仍未飲夠,見老公醉作便改為敬我,其間阿寶幫我擋左不少,但即使只係間中飲一杯都已攪到我頭暈眼花,反而阿寶若無其事咁照顧周總同我。

周總雖然能喝,到了這時其實都有幾分酒意,對我開始手多,好彩阿寶幫我解圍。大家可能問佢用乜方法,其實好簡單,就係轉移目標,捉周總隻手去自己身上。結果佢地就係我面前做愛,我就半醉咁躺在沙發半閉雙目偷睇,其間我留意到一件事,就是周總雖然年紀都唔細,但混身肌肉,比一般年輕人重fit,可能是軍人所以keep得好,同亞寶做攪左好耐。攪完周總去淋浴,亞寶就全身赤裸扶我入客房等我睡返係老公身邊。

佢出去後我靜靜起床將門反鎖,但心思思睡唔著,攪下老公佢又酒醉唔醒,無無聊聊便用iPad Mini 打左呢個 Post。

引用:
原帖由 Water_man 於 2012-12-31 07:40 AM 發表 查看引用來源

只要你肯來就得,只怕你不來!
咬左出來加D鹽,加D油,爆香D蒜頭起,炒佢七成熟再加D黑胡椒, 唔, yum yum, 好味

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-31 12:07 PM 發表 查看引用來源
Good post

你依家係邊呀?我佢地到過夜嗎?
係亞寶屋企客房過夜。

而家半夜一點幾,我半夢半醒間聽到有人想開門入黎,見鎖左就走左,唔知係唔係周總等亞寶睡覺後想偷偷入黎攪我.好彩我醒目有鎖門.

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-31 02:36 PM 發表 查看引用來源

小心好,不過我諗你都係搵日試下呀寶係咪佢個佬想搞你
我咁正係人都想攪啦! LOL

去試咪送羊入虎口?有乜提議?

引用:
原帖由 microguy 於 2012-12-31 01:50 PM 發表 查看引用來源
咁我就係這裡看你架故事啦...不用週圍去. 阿寶都有寫故事?
Micro,你黎左呀.

收到,其實我冇時間email所有人,非私人短消息請在此問,吾使我重覆答幾十個email

亞寶係行動派,只做唔講,上網係CD-ROM,同佢只去英文同中國D簡體字網站,廣東話又唔識,所以我吾怕佢睇到我個post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆