上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
96  1.9m

回覆 319# 的帖子

:smile_o04: :smile_o04:

萃叔 dave同John..唔係呢3個??

唔通....聖誕前一星期果個都計埋嗎???????????????:smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-2 12:49 PM 發表 查看引用來源

老公,黑人?入左都算啦。
哈....入左幾多先?
婚後計...老公唔好計佢住..

BTW....你收到我E-MAIL嗎?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-2 01:40 PM 發表 查看引用來源
老公帶仔仔去滑雪,我唔去便找亞寶去行街.其間我地講左好多野,令我對佢呢個人又了解多左.

一見面後我忍唔住問佢點解個晚同周總係我面前做愛,佢笑笑口話:「我地係Dave同John個次都一齊㗎啦.」
我:「但係周 ...
機會終於黎....有冇期待?

其實佢有冇係其他C9入面唱你呢....

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-2 02:06 PM 發表 查看引用來源

這些日子我明白了性同愛是可以分開,只是擔心任性後有甚麼代價.

若亞寶部署一切,那華叔也可能是她派來,可能要見一見華叔試探一下.
唔好有左就已經得啦...同埋病囉

回覆 334# 的帖子

哈哈.....咁咪好囉......

唔好叫錯名就得架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-3 10:42 PM 發表 查看引用來源
噢,今日仔仔同老公一早去學校滑雪camp,後日至返,我又有兩日自由,一陣會見華叔打聽亞寶一伙嘅野,下午同亞寶去Spa然後同周總一起出去食晚飯,有機會才post.
我估你今日應該有兩個男人搞掂你......:smile_o05:

回覆 354# 的帖子

我有興趣知......係咪你主動約華叔???:smile_o05:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

車未到,吹下水先.

唔會再俾華叔搞掂嘅,今後同華叔一齊我都會小心飲野.
小心為上:smile_o12:

你想打聽D咩其實

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

我想知係唔係亞寶安排佢迷姦我,肯定一下亞寶嘅動機.

唉,小心?講真己經喺人妻仲連仔都生左,又唔係處,唔通驚佢會食左隻豬丫!何況同佢又差唔多乜都做過,乜都俾佢睇哂,重有乜好驚,頂多又執一劑,不過我會 ...
有冇玩埋後面??

最緊要小心飲野.....

有冇拍過片或者相???
同佢同呀寶

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-4 12:23 AM 發表 查看引用來源

乜真嘅咩?有冇其他姊妹可分享下自己親身經驗?
有....我以前食過D人妻....真係好落力:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆