正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
10  333.1k

引用:
原帖由 masterlee 於 2019-1-1 06:32 PM 發表 查看引用來源

是油佳迷失了,缺方向指引
嘩,呢度D貼巳經劃公仔劃到出晒血,爭在無拖住你隻手行入門口,C兄爬文可以揾到答案,第8頁!

引用:
原帖由 tubeful 於 2019-1-1 10:46 PM 發表 查看引用來源

靡靡之音
而家仲係難約?
C兄,尋晚9點打上去問,12點後至有位,咁耐唔等啦,真係要過一排先再試!

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-1-1 04:57 PM 發表 查看引用來源

開帖有講,三間房加一個浴室。
謝谢,C兄的無私!

引用:
原帖由 mru_mru 於 2019-1-3 07:00 PM 發表 查看引用來源
我係豉油街不過搵唔到😭
上面#148樓已經又張個答案寫晒出呢!

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-2-1 12:19 AM 發表 查看引用來源

帶落佢隻手😂
被指插,反而唔痛!

引用:
原帖由 wawa123 於 2019-2-3 02:48 PM 發表 查看引用來源
前日試埋細妹。小弟正骨閱歷淺,兩姐各有千秋,實難分高下。再次多謝文兄推介。
C兄,係前日定三四日前,細妹以回鄉!

引用:
原帖由 呂布小子 於 2019-3-12 06:40 PM 發表 查看引用來源
上星期五終於約到阿妹,試過之後覺得兩姊妹真係各有千秋
或者第日可以考慮一次做家姐一次做細妹
另外想問下有冇師兄試過兩個一齊上:smile_41: ...
無可能一齊上,兩個完全唔同手法,一個專做痛症治療,基本上係無默按摩,大部份時間係做(脊椎矯正chiropractic),另一個主攻傳統中式加根骶按摩!

引用:
原帖由 呂布小子 於 2019-3-13 05:48 PM 發表 查看引用來源

我又不覺得佢哋手法好唔同,不過係一個柔啲,另一個硬些少,所以我先至有雙飛呢個想法
其實你講果個細妺,會唔會同我地講緊果個唔一樣架?......定係你講緊第二個場!
兩個點會手法同一樣,直情360度唔同,唔係一個剛一個地柔之分,係完全唔同範疇。
同埋你明明咩叫脊椎矯正chiropractic?.....可以google一下,Youtube好多片睇。
脊椎矯正chiropractic唔係做按摩架!

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-3-15 12:55 AM 發表 查看引用來源

下次可以試下係佢地面前走火😂
食下自助餐!

引用:
原帖由 larry66 於 2019-3-31 11:08 PM 發表 查看引用來源
今天終於都有機會試吓妹妹,力水夠,多理論,最殘忍只比你硬,不比你出 🤤正宗正骨 👍🏻👏🏻
有得硬舞德出,好x惨!

前往最後回覆