分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
7  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 01:48 PM 發表 查看引用來源

佢個姊妹同佢老公,好熟架啦,我哋上佢哋到佢姊妹都係真空睡衣睡裙咁。我同佢老公都已經慣0西。我目及佢老婆,佢目及我老婆 大家唔出聲踢爆大家啫 哈哈 ...
我又係有個老友,上親佢屋企食飯
佢老婆都係真空,諗起都好正
當然我梗係扮冇野啦:smile_44:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-28 02:13 PM 發表 查看引用來源

係呀 呢啲位梗係唔出聲啦 出咗聲就以後都冇得你目及架啦
係啦:smile_30:,下次試下影番兩張相同大家分享下

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 07:20 PM 發表 查看引用來源
老婆: 佢哋去咗揀酒

老婆: 睇唔睇到?
我: 睇到黑色lace,你對腳就係咁樣對住佢?
老婆: 係呀,咁佢頭先坐呢到架嘛,佢見到嘅應該係咁
我: 你點影?
老婆: 容乜易啫 放個cushion喺後面頂住部電話然後校timer ...
你老婆今晚如果黑色絲襪加條黑色Iace t-back就正撚到流淚喔:smile_38:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-26 02:20 PM 發表 查看引用來源
其實因為老婆越嚟越配合到我嘅關係,我已經好耐冇試過玩偷拍,以前老婆未咁玩得嗰陣時我就成日要偷影佢,宜家已經唔需要,不過唔知點解今朝準備緊返工嗰陣時心血來潮,突然間上偷影下個衰婆

今朝老婆搽緊護肌品嘅時候一路搽一路同我傾計,就係呢個時候望住赤裸裸嘅老婆,我忽然間有種想偷影佢嘅衝動

https://i.postimg.cc/pyWRnSKG/FAD61836-FBCB-40-DF-9008 ...
師兄個老婆真係好大波,睇到我都頂唔順,要打個飛機先:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-28 09:22 AM 發表 查看引用來源
早幾日心血來潮偷影完老婆換衫之後發覺反應唔錯,影開有條癮。今日再接再勵,襯老婆換緊衫照緊鏡研究緊自己係唔係肥咗嗰陣再偷影多張。

老婆今日著返同一個 bra 不過我今次影埋佢全身俾鐘意睇我老婆著咩under嘅師兄們睇 hehe ...
如果係t back就更加好:smile_44:

回覆 4245# 最錫我老婆 的帖子

乳頭好粉紅...正到冇朋友

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2021-5-9 17:44 發表 查看引用來源
好呀!等我整返好陪腦就會同大家分享
期待整返好電腦同我地分享

引用:
原帖由 erikohiro 於 2021-6-10 15:14 發表 查看引用來源
仲唔俾你影到!辛苦唒!
波仔細細先至容易走光露乳頭。

本帖最近評分記錄

前往最後回覆