13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
28  631.4k

人間最慘烈的事發生了........
甘大件事?  @@

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 12:53 PM 發表 查看引用來源
P進來第一句"嘩! 你間屋咁亂呀~~ 你病就唔好食煙啦, 攪到間屋咁嗅" 邊說邊將手上的東西放下. 的確我間屋真係好亂, 亦都充滿煙味. 我沒神沒氣的說"男人間屋就係咁啦, 你中五識我果時, 我都有食煙" 我雙眼一直隨著p走, ...
好睇呀,期待下一  part

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 11:07 AM 發表 查看引用來源
還記得P真正當上空中服務員那天, 穿上制服化了妝, 再配上她那爽朗的短髮, 我到今天, 仍深深記得那個樣子及當日的情境. 那天我心情是矛盾的. 一邊心中讚噗她的吸引, 另一方面總想到壞方向去………

我捨不得她離去 ...
相見好同住難我真係竹贊同居再結婚
好多女仔唔中意,因為怕同居左,男既就唔肯結婚
其他,女仔都可以有選擇權姐,可以係女方覺得唔岩提出分開

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 03:26 PM 發表 查看引用來源
她從我的樣子, 已知道發生了什麼問題, 之後走到我身邊, 找著我的手”件事唔係你諗咁既,, 我地上返先講, 好嗎?” 我沒回答, 只靜靜拖著她的行李, 自顧自的走回家中. 到家後, 我把行李放好後, 沒作聲, 坐到沙發上, P也 ...
C兄
我睇到都覺得激動。。。。
何況你係當時人。。。

真係好傷感,但又好好睇
但P對你都算長情,份禮物可以keep住甘耐

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 05:13 PM 發表 查看引用來源

係啦, 攪到我唔捨得用。。。。。。。。。。。。:smile_19:
收起佢做紀念囉
甘既經歷,到老死都唔會忘記啦
你兩個,真係有緣無份......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-3 06:49 AM 發表 查看引用來源
早晨咁多位, 嘩.........咁快講到玩4P! 勁

C兄,甘早呀@"@

打女人,呢d男人不要也罷

正呀,要大大力支持

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 03:16 PM 發表 查看引用來源

細力少少, 人家怕痛的啦
你硬食一巴都唔怕,怕咩痛丫,hahaha

前往最後回覆