分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
37  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:27 AM 發表 查看引用來源

老婆冇提過,不過頭先睇完師兄咁問完之後剛才老婆沖緊涼嗰陣我入咗廁所問佢 佢話最近佢妹妹嗰幾個符號本來冇畫,係畫完0西隻右腳個叉佬先再後補,畫嗰陣有俾佢啲手指掂到妹妹。最近嗰個符號直頭直接掂住佢個西嚟畫。衰婆俾人掂住個西咁重要嘅細節都唔講,一陣一定要懲罰佢 ...
劃咁近,隻手無可能零空劃,一定壓住妹妹枕手劃,順勢抽吓水,阿嫂壞了,有咁重要環節唔講,一定爽哂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全 ...
當日如果你不在場,已經、可能,你的角色真的已變了兩個叉仔同阿嫂開波了。
阿嫂有淫底,摸多幾摸已出水,忍不住,已比叉仔輪住食咗先!
個人幻想,師兄唔好介意!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
第三擊!

我有個死黨識咗個大陸女人,幾年前仲結埋婚移居埋上大陸定居。上年年中我同老婆去咗大陸旅行玩。我哋喺佢到住咗幾日,第一日去到佢屋企佢話整餐飯同我哋洗塵。佢屋企係開放式廚房,即係廚房同廳連埋一齊。死黨喺廚房煮飯,我同老婆喺廳,死黨一路同我吹水想當年,我同老婆就偷偷哋喺廳。。。

https://i.postimg.cc/H8LGjMxY/AB934311-7-E15-43-D2-BF ...
話明死黨,梗係要益吓死黨啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-12 05:30 PM 發表 查看引用來源
今日我未起身老婆已經出咗門口,宜家仲要同佢兩個同事出去見個客。而我自己同樣都喺公司等緊個客,真係各有各忙碌。
見個客未到先有時間覆老婆whatsapp。。

我: 老婆出咗去見個客未呀?
老婆: 宜家同緊A同B去緊啦
我: B揸車?
老婆: Yes
我: 今朝見你唔到,話時話你今日著咩啫?
老婆: 
https://i.postimg.cc/WD7nVsTb/58-FD732-B ...
阿嫂真係令人醉到,不論群中或現埸,最重要係可以咁玩得!仲有無D更精彩下文?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-14 12:03 AM 發表 查看引用來源
老婆今晚唔舒服嗌頭痛 一早就瞓咗覺。冇得開波無無聊聊又谷住谷住,出第四激先!

呢幾張連接住第三激,我哋喺我大陸個死黨到住嗰幾日影嘅相。大家睇咗我哋到步第一日襯我死黨煮緊飯同我哋洗塵嗰時喺廳到靜靜雞影嗰幾張相之後,第二日仲顛。我同老婆唔係好瞓到,第二朝天一光我哋已經起咗身。我死黨同佢老婆仲喺房到瞓緊覺,我同老婆出咗廳。我見太陽啱啱出,天氣又好,就慫恿老婆。。。

https://i.pos ...
師兄,懂得玩刺激性愛,又要怕比死黨睇到又屌緊,嗰個情景最享受!正呀!嘆呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-15 02:00 AM 發表 查看引用來源
今晚成12點先返屋企 事關今日同老婆一齊dayoff陪老婆去咗探佢個姊妹。今次呢個帖罕有地唔係關於我老婆,今次嘅主角係老婆嘅最好朋友。

首先等我輕輕咁介紹下我老婆呢位姊妹先,佢係一個單親媽咪。本身同老公移咗民去美國仲生埋個女。但係佢老公識咗第二個就揼低咗老婆同個女走咗佬 (其實我覺得佢好L慘架) 之後佢自己帶埋個女返嚟香港自食其力仲一手湊大埋個女。佢係一個好開朗嘅女仔,老公走咗佬佢都冇咩話唔 ...
際遇哩樣嘢真係無得講,師兄飽受身體接觸,再有現場觀看,真係正。
應該返到屋企,阿嫂又再同你,玩主角的瑕想

不用問啦,一定係第二套,無得輸

師兄,做你朋友真係夠朋友!

現才睇到,已過時出Q,只能求 Ching出報告,😂

著住呢套去開門,師傅一定估到有料到,仲要老公不在房,比我都幫手搬,太快手,如果唔係師傅仲想睇多D。
咁阿嫂有無烏低身,執嘢正面睇胸,後面睇 pat仲可以睇下個小妹,正呀!

前往最後回覆