分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
37  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-1 01:13 PM 發表 查看引用來源

老婆話師傅一到嗰陣張床隔離有野要執開 佢話佢執嗰時有要嗚低身同望到自己有走光 不過佢條裙基本上透嘅,唔洗嗚低都已經俾人乜都睇0西啦
雖然件黃金性戰衣以表露無謂!但烏低身視覺觀感又另一種享受!
如果,背向師傅烏低身,就更把 Pat Pat + 底底 更加盡收眼簾!正呀!

叫個男技師卒高D就夠啦!

係浴簾上炒下去

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-9 05:28 PM 發表 查看引用來源
身為香港人今日呢個大日子點小得我哋兩公婆。今日約埋幾個朋友一齊撐返我哋嘅香港,今朝搭車去緊會合班friend嘅途中我發覺老婆不停用手整自己個bra。之後我忍唔住問佢乜事,老婆話佢feel到個bra好似好鬆,成日feel到個bra向下跌咁所以不停用手拉返高個bra。佢話因為今日見嗰啲都係佢唔太熟嘅friend (我啲friend) 所以叫我幫佢留意住,如果見到佢飛釘凸點嘅話啫係個bra又移咗位,叫我 ...
阿嫂個 bra 半托呀,有露點,咁激,仲話收臉咗!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-3 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢排又忙返 襯啱啱老婆naughty發咗張相嚟引我加上宜家有少少空檔,出吓張相先。近排好多兄弟都話我老婆對腳好靚叫我出多啲腳相。咁呢張就奉獻俾各位鐘意腳嘅朋友。

老婆頭先同個同事出咗去見客。

老婆: 一陣見嗰個客超鹹濕

我: 佢鹹濕過你?

老婆: 對眼鹹濕過我

我: 咁好多男人對眼都鹹濕過你架啦

冇覆我一段時間

老婆: 到咗啦

我: 你今日著咩呀
...
其實,我想知故事後續如何多D!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-9-4 01:32 AM 發表 查看引用來源

查實之後都冇乜後續事關老婆send完張相俾我之後都冇覆我 係佢之後同我講返佢淨係除咗條底嚟影張相引吓我。佢話佢條裙唔係太短所以除非佢擘大對腳如果唔係都唔會點走光。不過佢話佢有時冇橋腳坐sofa 個客坐佢對面有冇見到啲咩佢就唔肯定啦 ...
唉!有DD失望添,都好,阿嫂咁好性,比個 like,其待新 post

求原圖 too

應該阿嫂見客,客人見到,一定有排傾,慢慢傾,慢慢睇😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-28 07:02 發表 查看引用來源
尋日老婆表妹帶咗佢哋啊嫲出街,佢哋去咗附近商場行。老婆見完客之後都過咗去商場join佢哋,因為我要開工所以冇同佢哋一齊。

差唔多放工嗰陣我message老婆:

我:仲行緊?

老婆: 表妹同啊嫲睇緊野,我好攰坐住等

我: 你三 ...
真係頂唔順,要射啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-2 08:23 發表 查看引用來源

睇老婆著住套戰衣就知我哋尋晚戰況幾激烈啦,睇佢瞓成咁都知佢有幾攰 😂
我仲未想死住,都係俾佢瞓多陣好啲
打開門,比三叔睇吓啦

前往最後回覆