小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
24  227.7k

個人黎講,含得好真係加好多分,我好享受被人含

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-9 11:45 PM 發表 查看引用來源

⋯⋯自問唔算吹得好叻
唔需要好叻丫,舒服就ok,我通常都好難被吹爆

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-21 11:05 PM 發表 查看引用來源

A先生成日都話,女伴肯含已經好難得,同好舒服~ 但女伴肯跟住佢指示去做佢會更爽~

不過我好少吹爆佢,因為…我地通常會忍唔住插左…………
都唔係丫,好多女而家都好喜愛吹~
舒唔舒服就睇人
對住鏡含,叫佢望住自己個含撚樣,加埋自己面紅怕羞樣,仲正
再由高至下望住佢既視線,再對住佢由下而上既淫樣,真係會即刻忍唔住蚊出黎插

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-22 04:34 PM 發表 查看引用來源

望住鏡含同插真係有d害羞… 好似迫自己睇自己有幾淫咁嘅 (.........) 但對方又特別喜歡⋯⋯點解丫⋯點解丫
含完之後仲要掰大佢對腳仔對住鏡掰開...HEHE

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-22 11:16 PM 發表 查看引用來源

跟住呢?跟住呢?
通常我會叫佢坐我大比上邊,一齊分開腳,我再用2隻手指分開陰唇比佢睇下濕到痴立立

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

我又好喜歡被征服……所以我都鍾意跪係度含
睇黎你都有啲m性喎

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-22 11:41 PM 發表 查看引用來源

我呢⋯⋯係呢⋯⋯有少少呀⋯⋯
咁點算好
要發掘更多你既特點,睇下有幾M

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

不過我下一part諗住唔寫M住
想寫第一次連環潮吹…
咁犀利?睇黎樓主都幾敏感,又多水喎,最高試過幾多次?

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-23 12:10 AM 發表 查看引用來源

連住咁潮吹就得2次…果次仲要明明係我病左佢買粥上黎俾我,點知變左……

一晚最多潮吹過3次,佢個衰人好知我點樣高潮、邊到敏感…
我有時都覺,病左反而更敏感,更想要,對方或者自己都曾經試過,係好正,當然睇下自己身體情況啦..

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-23 12:11 AM 發表 查看引用來源

嘻 之後我會一啖放入口嫁啵
咁大膽自己放入口,問過主人未? 拎碌鳩係咁打你塊面打到啪啪聲

前往最後回覆