上一頁下一頁
發新話題

C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

收藏  |  訂閱
59  269.9k

唇邊已經到左一片雜草叢生嘅地方, 粗壯嘅樹莖正束立響草叢之上, 我沿住樹莖一邊錫住向上, 一邊伸出舌尖輕舔住沿途, 已經到左樹頂上, 冠狀型嘅樹頂已經比我打圈咁輕舔住, 我用手輕輕咁握住樹莖正配合上下搖動住, 舔左一陣, 我輕吻左樹頂之巔一吓之後, 我撥一撥秀髮, 跟住就開始慢慢向下咁吞噬住呢條幸福之柱。

身後嘅兆賢亦抱住我大脾咁開始響舔緊我嘅縫隙, 「五…五…五…」 我有節奏咁一下一下含啜住, 手亦配合住咁正上下搖動住, 每一下含啜都帶住我嘅愛意, 身後嘅穴水已經沿住胯下流到落大脾內側之處, 「五…唔...唔…五…」 莖邊已經充滿住我的口水, 正發住閃閃生輝嘅光芒, 「呀…呀…呀紅, 夠嘞, 唔得嘞, 再含我就要射嘞, 不如我地而家就開始囉…」

停止動作後, 輪到我瞓左響床上, 兆賢亦開始將我責住, 一切已經準備就緒, 兆賢同我亦正對望住, 我媚住眼咁扶住佢兩邊嘅手臂, 正等緊下一刻嘅感覺來臨, 一個挺腰動作, 「呀…..」 我放盡咁叫住出黎, 「好入呀, 好舒服呀….」 抽插已經開始, 我亦盡情咁發住呻吟聲響, 「唉..唉..唉..唉..」 密集嘅衝刺令我產生住鋪天蓋地嘅快感, 每一下嘅動作都深深刺入我嘅心靈之處, 四周都充滿住燦爛嘅繽紛色彩。

時間正一分一秒咁過去, 我緊緊咁攬住兆賢, 高潮突然瞬間牽動住我全身上下嘅神經, 好快, 兆賢亦隨住巨浪拍岸嘅巨響之後, 浪花過後, 暖流已經響我小腹之內驟然產生住起黎, 一切已經歸於平靜, 房內只剩低我同兆賢嘅急促喘氣聲響。

一段日子過後, 呢一晚, 兆賢同我食緊晚飯之際, 兆賢突然攞隻介指出黎向我求婚, 呢一刻, 係自我離婚以後最渴望等到嘅一日, 我未回應兆賢, 但我居然攞個電話出黎打比諾儀, 「衰婆, 兆賢…兆賢佢…向我求婚呀!」 「嘩, 妳恨到啦, 咁妳點應佢呀?」 「我…佢…仲響我面前等緊我…我….」 我已經熱淚盈眶咁激動到亂晒籠。

「咁即係點呀? 快的出聲啦衰婆!」 「我…諾儀, 唔係….兆賢, 我…願意….呀….鳴…鳴….」 我已經喊到收唔到聲, 兆賢亦即時起身行過黎安慰住我, 餐廳內亦響起一片掌聲, 眾人向住我地大叫嗌住恭喜說話, 呢晚開始, 我亦正式再次踏入人生嘅另一個階段, 我終於可以再話比人聽, 我將會又係一個幸福嘅師奶嘞。 (全文再完)

紅姐完左, 緊接就到雄哥接上, 版主似乎好似放左假咁, 咁多廣告貼都未處理嘅?

真係萬千師奶 (熄機) 賀台慶, 終於衝破十萬大關, everybody :smile_35: cheers :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-11-15 09:18 AM 發表 查看引用來源

我都想成事,果日台慶得反二十五六點才高興吧。

怕人人話熄機,到時咪又開電視賀台慶,,,

話時話, 上面我哥哥講果間時裝批發係咪你開架?

多謝版主送左一隻手指 (good) 比我呢篇文, Thanks

Delete message

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2014-4-21 09:45 AM 發表 查看引用來源
復活節假又快完,
盡興悠悠閒
多謝支持

引用:
原帖由 madmadfish 於 2014-6-8 01:03 AM 發表 查看引用來源
a very good story with so many actors inside !  Keep writing !
Thanks

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2014-7-27 08:48 AM 發表 查看引用來源
ME 2, 支持原創。
Ching, 可否 share 樓主其他 post 嘅 link 出尼分享吓?
推反好帖上水。
Link 已 send, pls check pm

引用:
原帖由 paidboy 於 2014-9-2 09:51 AM 發表 查看引用來源
hi mandy2013!!
can i have the link of your OLD post??
thx
Link 已 send, 慢用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆