上一頁下一頁
發新話題

紅唇烈焰 ajenny【已更新 - 全文完結篇 P.29】

收藏  |  訂閱
143  344.5k

圖述

突然嘅環境, 突然嘅要求, 一種突然強烈需索嘅感覺亦開始湧現

第二十四章 (停電 – 2/2 卷)【Mandy 執筆】

佐治仔貢起嘅下身已經頂住左我嘅小腹位置, 而我亦慣左手勢咁一野就摸落佢硬哂嘅胯下之處, 哎呀, 佐治仔比我呢一摸, 居然突然好似發哂狂咁一樣。

佐治仔亦都老實唔客氣咁, 右手好快咁就攝左入我個低胸位胸圍入面, 已經用手係咁搓揉住我右邊果團胸肉。

手指正撩住我粒硬的, 「哎唉….」 正死仔, 呢度係公司黎架, 做咩響呢度攪到人興哂呀, 哇, 正喉急住嘅佢, 突然又再伸手一野就伸入我嘅短裙底入面, 手指已經攝入我嘅兩腿之間, 正用力係咁初住我胯下中間嘅小布之處。

我比佢係咁錫住, 摸住同捽住, 我扭住個下身, 唔得啦, 已經攪到我濕哂咁滯, 鬼整佢咩, 響公司呢度邊有地方可以比我地攪呀。

我 : (嬌喘住) 佐…治…仔, 你係咪…好想…屌我…呀…..

佐治仔仲邊攪住我下面, 塊面正伏響我對波中間正係咁猛烈點住頭

我 : 唉…, 咁我地…唉…不如而家…就入去…唉…conference room 度….

我都未曾講完, 佐治仔已經好用力咁攬住我一齊行入 conference room 度, 我都有的等唔切, 自己先揪起件連身短裙除左出黎。

血液正急速運行緊嘅佐治仔見到咁, 亦即時嗱嗱林咁鬆緊自己條皮帶, 好快, 西褲已經跌左響地, 一條年青力壯, 青筋暴現, 真係可以插得死人嘅巨型矮瓜已經挺立住響佢嘅胯下。

「哇呀…咁大….」 我見到佢碌巨野, 即時亦都情不自禁咁嗌住出黎

衰仔衫都唔除, 就已經等唔切咁伸手解埋我個胸圍, 快的啦, 我都已經等唔切嘞。

我趴左響張會議枱度, 佐治仔已經伸手摸住我兩邊大脾, 跟住我條 T-back 底褲亦比佢開始扯下, 已經痕癢非常嘅我, 中間之處亦經已盡濕一片, 我正擘開對腳, 紇高屎忽, 正等緊佐治仔要用佢條野黎填滿我呢刻身下餓緊之處。

已經貼住我嘅身後, 佐治仔正用條野黎掃住我嘅縫隙, 仲掃咩鬼吖, 我已經等唔切, 我伸手向後好快咁捉實佢條硬野, 嘩, 真係好大, 好長同埋好實呀, 我手握住呢條長實, 正對正我嘅入口之處, 「快的入啦…..」

已經一野就隊左入黎, 「呀…….插死我…..」 佐治仔已經開始抽插住我, 長長嘅硬物正一吓一吓咁填滿住我嘅空虛, 兩個人正同時發住沉重嘅呼吸聲響。

條粗野真係頂到入我嘅盡頭, 正性急住嘅佢已經博哂命咁不斷亂撞住我, 通道之內, 難得居然會有種漲滿同壓迫嘅感覺, 身後嘅年青人正懷住一股勇往直前衝勁, 正不斷努力咁征服住趴響枱上嘅我。

真係塞到我爆哂, 好舒服呀, 我不自控咁發住呻吟聲響, 插多一陣, 我示意身後嘅佐治仔要轉換吓姿勢, 我轉身平瞓響枱面之上, 佐治仔用手臂托住我嘅兩腿, 跟住再責落我嘅身上, 硬柱又再次捐左入我個窿度。

佐治仔正俯身邊插住同邊錫住我, 我比佢大力咁撞到響枱上正不斷咁上下搖動住, 柱莖正磨住我嘅陰核位置, 插死我嘞, 好快, 「唉…唉…唉….呀………………」

已經比佢攻到癱瘓, 我正軟哂咁任由佢嘅繼續, 佐治仔將我兩隻腳係咁舞黎舞去, 一陣又捉住黎擘開, 一陣又高舉住黎緊夾, 我下面已經比佢餵到好飽, 真係好耐都未試過有咁滿足嘅感覺。

抽插馬上開始加快, 似乎已經終點在望, 果然, 熾熱嘅濃漿已經響我嘅體內爆發住, 長長嘅喘氣聲過後, 會議室內好快就變番一片寧靜。

佐治仔見佢今晚居然嗒左我, 所以亦好識做咁請我出去食左餐晚飯, 但我就同佢講明, 我只係當佢係小朋友咁看待咋, 我唔想令佢對我有的咩誤會, 始終, 以後嘅日子, 我地仲要響公司內見住架嗎。

手機正開住網上討論區, 我嘅手指亦正在捽住

我 : 今晚好盡興

網友回覆 : Jenny 媽又食左大餐

我 : 今晚公司無電

網友回覆 : Jenny 媽已經係間發電廠啦
網友回覆 : 您又發姣呢

我 : 我不嬲見一個, 要一個

網友回覆 : 今晚又攪左幾耐呀

我 : 不過好熱, 無冷氣

網友回覆 : 咁咪未扑已經全身濕哂
網友回覆 : 咁個邊有冇水浸呀

我 : 有呀

網友回覆 : 又咸又濕

我 : No 我只係濕

網友回覆 : 我又要同 Jenny 媽一齊濕
我 : 好呀……, 已經濕哂

網友回覆 : Jenny 媽, 準備接棍

我 : 等緊你啦

網友回覆 : 已經插左

我 : 呀………

(停電 – 完)

圖述

心中所想, 口中直說, 年青人, 成功就只需憑一股率直和勇氣

引用:
原帖由 nestse 2014-5-29 10:12 AM 發表
support!!!
多謝, 些些
引用:
原帖由 rickyhoart 2014-5-29 02:59 PM 發表
Thanks your good :smile_15:
引用:
原帖由
李泰利
2014-6-20 02:12 AM 發表
Support
Thanks for support :smile_35:
引用:
原帖由 wellcome1234 2014-6-24 06:24 PM 發表
thx for sharing
Thanks
引用:
原帖由 king57721 2014-6-30 02:45 PM 發表
好囉!  又有原創睇, 唔駛睇嗰D翻貼N次嘅舊文!支持本地原創!
謝謝 King57721
引用:
原帖由 aprainmayflower 2014-6-30 10:47 PM 發表
!
Thank you 你的正 :smile_o12:
引用:
原帖由
慢嘗君
2014-7-2 08:50 PM 發表
今日終於睇到 live, 除咗四維食仔之外會描寫 Jenny 嘅內心世界嗎?單車男同小雯爆房又後悔過度寫得好好
謝謝慢嘗君兄, 我會繼續比 Jenny 試試各種唔同食仔方式, 亦都會間中對 Jenny 內心世界描寫得更深入一的嘅  :smile_46:
引用:
原帖由 648 2014-7-3 12:41 AM 發表
好多劇情嘅故仔,不自覺咁好想睇落去,寫得好。
多謝 648 , 有咁多新朋友支持, 我亦不自覺會好想繼續寫落去嘅
引用:
原帖由
鋒馬故如雲
2014-5-30 08:10 PM 發表
抽你水式推文法 :琴日我屎忽痕,去「佐敦道」條link,o下仲得唔得。
哈,不單止得,仲見到「作天的你」,係第一個飛身埋嚟留言。
你以前好似後生兩歲。。。。叫Mandy2011(哈,廢話)  
係呀, 已經又老左兩歲, 到我寫到 Mandy 2051 嘅時候, 到時唔知我的文仲會唔會令你起到機呢? :smile_43:

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-5-24 06:48 AM 發表 查看引用來源
加油喔!
漏左老朋友添, 多謝

引用:
原帖由 GKLxyz 於 2014-7-7 08:36 PM 發表 查看引用來源
Very good! Excellent story!
So hot and erotic, can hardly stop to read the whole story...
Please continue to post more stories! You are such a good writer.
Truly and fully support your works.

...
Thank you for your supporting

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-7-11 09:56 AM 發表 查看引用來源

我心中所想。。。依家口中直說,就係:”師妹你咁耐先手痕。。我哋一眾等得好苦呀”

相中條女好似成功喺肛門放出一股悶氣。。。我勇往直前去接。。算率直和勇氣喇掛。
真係唔知點應你至好……

第二十五章 (人妻同事 – 1/4 卷)【Mandy 執筆】

已經到左放工時間, 同事們亦開始陸續走頭, 我攞住部手機捽左一陣, 跟住正要準備走人番歸之際, 咦, 枱面張管理費支票中午唔記得攞去管理處度, 我順手攞起張支票, 跟住就行出左公司之外。

搭 lift 落到一樓大廈嘅管理處, 玻璃門內正燈火通明, 我輕拍左一吓門, 跟住就扭住門鎖就行左入去, 咦, 管理處內除左幾張立立亂嘅寫字枱之外, 其餘根本就無人響呢度, 我縮一縮膞, 諗住走人聽朝再黎交支票之際。

突然, 有一男一女正響管理處入便嘅房仔內行左出黎, 哦, 居然係我個女同事翠翠, 男嘅就係我地幢大廈嘅靚仔管理員呀成, 翠翠同呀成見到我, 兩個即時都打左個突咁。

翠翠 : Jenny…., 點解…妳…會響度嘅?

我 : 哦, 我黎放低管理費張支票啫, 無咩特別事嘅, 走先嘞

我落到大堂, 哦, 翠翠個老公居然就企左響大廈門口之外, 似乎係黎接翠翠放工咁, 但翠翠佢….., 唉, 又或者係我多心啫, 人地上面兩個根本可能真係無野嘅呢。

第二日, 翠翠亦如常咁響公司內做野, 而我亦無打算問人地到底尋日同果個呀成響度攪咩鬼, 食 lunch 時間, 翠翠似乎好快咁就行左出公司之外, 見佢有 lift 都唔搭, 就向住樓梯方向咁行左落去。

一樓之處, 有個男嘅正企左響梯間好似等緊人咁, 望真的, 原來就係啱啱番工嘅呀成, 「翠翠, 佢地全部都出哂去, 妳就快的入黎先啦….」

翠翠聽到咁, 即時就加快腳步咁跟住呀成入左管理處內, 兩人再好快咁就入左呢間比員工換衫同休息嘅小房之內, 門關上後, 兩個人已經緊緊攬住同熱吻之中, 錫左一陣, 呀成好驚青咁同翠翠講, 「我地都係快的嘞, 一陣有人番黎就大件事架嘞」

講完, 翠翠就坐左響休息室入便張小床度, 呀成亦好快咁除緊自己條褲, 硬柱已經挺立住, 呀成開始掀起翠翠條短裙, 跟住一個探頭就錫住翠翠個下身之處, 底褲亦開始扯下, 翠翠身下中央之處亦已經微微透住愛液出黎。

翠翠亦已經擘開雙腳, 呀成亦不敢怠慢咁提柱就上, 硬物已經完全滑入呢條小溪之內, 「啊呵……..」

抽插已經開始, 翠翠咀入面正發住微微嘅呻吟聲響, 呀成正不斷努力地推進, 男女正同時珍惜住呢一刻咁短暫而珍貴嘅時刻, 抽插左一輪, 好快, 硬柱已經開始響通道入面正不斷顫抖住, 白液亦正響硬柱嘅隙邊開始流住出黎。

翠翠似乎有的唔係咁夠喉, 但礙於環境同時間, 亦唯有起身草草咁清理一番, 跟住就同呀成輕吻左一吓。

翠翠 : 今晚收工, 不如我地再…..

呀成 : 咁快, 不如等第日我地先再黎啦, 而且, 我驚你老公又響下面等妳等得太耐, 一陣對妳有所懷疑就唔係咁好啦。

翠翠有的無奈, 但亦覺得呀成講得幾有道理, 所以亦唯有點一點頭後, 跟住就離開左呢個一樓管理處之內。

(人妻同事- 待續)

圖述

小房內, 年青人和人妻正作著男女之間最親密的行為

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆