分享sex 所聽所聞 + 自己經歷 (p.3 更新)

收藏  |  訂閱
19  15.7k

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-5-18 02:25 AM 發表 查看引用來源

真的嗎?唔知呢...
你有冇我MSN先?
冇你msn
淨係就咁起個post 度傾
都係幾個replies之類就完左
所以你未必記得  haha

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-5-18 02:28 AM 發表 查看引用來源

你介意ADD我嗎?
冇問題
但我唔用msn la
可以add wechat or line

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-5-18 12:53 AM 發表 查看引用來源
師兄講野好有深度, 有你一半就好,我係女仔的話聽你講野都覺得你好charm
thx a lot!!!

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-5-18 03:32 AM 發表 查看引用來源
希望可以學到更加多既野
其師兄你咁斑論性,會唔會講下點樣去溝一個女仔個d好好奇呢方面#:smile_o10:
其實ons 有感覺就自然會撻著
所以我冇咩野可以講到 haha

總之我覺得第一要gentleman, 唔好做狗公
第二唔好心急
我都冇咩心得 haha

希望各位師兄可以一齊研究下
打得差或者覺得冇用唔好怪責我啦﹗

其實女仔性高潮主要分為兩種
一種係透過刺激陰蒂的高潮
一種係刺激陰道 亦所謂o既g 點的高潮

但因為陰蒂的神經好密集
所以單係靠刺激陰蒂就好容易令到個女仔會有高潮
最多神經末端就係陰蒂o既就係豆豆o既位置 亦即係glans of the clitoris
講到好似好深奧咁
其實可以簡單咁講女性o既陰蒂就等於男性的龜頭
無論係個結構定係神經o既density
所以可以話男仔o既高潮就等於女性磨擦陰蒂的高潮感覺一樣

男仔可以幫女仔口交 用手輕撫啦
就可以令女仔易d 著火
ready 同埋未搞就會有高潮添﹗

透過g點達到高潮其實比較難
最非男仔o既陰莖有倒勾啦
但點解抽插的過程都可以令女仔有高潮呢
一個原因係心理狀態ready
另一個最重要的原因係抽插o既過程會不斷磨擦到陰蒂
所以就會達到我上面所講陰蒂的高潮

如果有師兄師姐有心得透過抽插o既過程不斷磨擦到g點
同埋大家都可以學習下加藤鷹o既手技啦
可以分享下

大家有興趣的話之後我再分享下 一齊研究

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-5-18 08:45 PM 發表 查看引用來源
加滕英的手法我都想試下
你上網search段片
有詳細教學

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-5-18 08:51 PM 發表 查看引用來源
都係叫我老公去SEARCH
咁妳同妳老公研究下

引用:
原帖由 lessNitrogen 於 2013-5-19 02:50 AM 發表 查看引用來源
你樓上講過嗰三位作家,我都有睇,不過唔多. 除咗村上,另外兩位,我只睇過The Joke、《靈山》。
村上,我係鍾意他的整體. (雖然都讀得唔多~小說嚟講,只係睇過《挪威的森林》,相比起,更喜歡 ...
我覺得女仔好難將性性同愛分開
但我都好希望妳能enjoy
如果一段性關係妳唔enjoy只有男enjoy
仲點值得維持呢?
妳仲青春 我四年前大學畢業了

引用:
原帖由 lessNitrogen 於 2013-5-19 02:50 AM 發表 查看引用來源
你樓上講過嗰三位作家,我都有睇,不過唔多. 除咗村上,另外兩位,我只睇過The Joke、《靈山》。
村上,我係鍾意他的整體. (雖然都讀得唔多~小說嚟講,只係睇過《挪威的森林》,相比起,更喜歡 ...
Btw,好難得認識到一個咁多書嘅人
但我只睇過「一個人的聖經」
睇呢d書會令妳有其他體會
諗多好多野

引用:
原帖由 的奇 於 2013-5-19 04:08 AM 發表 查看引用來源
支持性博士出文
Thank!!!

前往最後回覆