上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
58  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-17 03:16 發表 查看引用來源
唔知大家瞓咗未呢?
啱啱我同老婆做咗啲好刺激嘅嘢,宜家老婆瞓咗我想即刻上嚟開心share。

今晚同老婆喺廳到煲劇煲到好夜,老婆啊嫲同三叔瞓o西覺我哋都仲喺廳到煲緊。

老婆打橫瞓o西一張疏化我就坐地下,煲完大結局諗住入 ...
樓主老婆個西好PINK😍😍

樓主老婆訓係廚房地上咪好污漕?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-27 08:35 發表 查看引用來源
尋日老婆一朝早出咗去見客,見完返屋企撞啱係呀嫲散步時間所以佢打電話上樓叫佢哋落樓同佢哋一齊散步

老婆: 返到樓下啦 等緊佢哋落嚟

我: 倍啊嫲散步?

老婆: Yes 好熱 早知上樓除咗對絲襪先

我: 你著咗裙?😍😍

老婆 ...
如何除左絲襪影會唔會好d

pp有肉,後入一流,啪啪聲

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-4 13:14 發表 查看引用來源

我老婆成日搭港島線
我都住港島.不過無咩機會見到阿嫂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-7 17:46 發表 查看引用來源
尋日同老婆,呀嫲同三叔上咗老婆舅父屋企食飯。老婆著咗條好短嘅牛仔短裙,短到企喺到都差唔多會走光嗰隻。
喺舅父屋企嗰陣老婆已經勁走光,三叔就梗係有𥄫㗎啦。不過講真,咁耐以嚟三叔有啲咩未見過㗎,所以老婆尋晚嘅走光對 ...
睇完d相,硬9晒

個patpat又圖又,超正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-8-28 16:27 發表 查看引用來源
呢排小咗上嚟出post嘅動力,可能因為本身自己冇乜mood,加上因為之前老婆發現我電話入面收埋好多相之後對我嘅疑心重咗所以好耐都冇好似之前咁露法,所以咁耐都冇蒲頭。

不過尋晚終於。。。
收工返到屋企已經差唔多開飯時 ...
ching老婆係屋企唔帶bra?

回覆 4723# 最錫我老婆 的帖子

有無影埋上半身?見到件睡衣好似都幾SEXY咁😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆