那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
22  891.5k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-2 19:19 發表 查看引用來源

都成五六年嚕😬
cassy咁好玩 之後仲有冇得閒揾大家玩下呀?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-3 18:59 發表 查看引用來源

七師兄見笑,小心啲好,免費永遠最貴😬
其實35f有幾大
一路睇一路諗
有冇閃卡等兄弟們睇得更代入

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 21:10 發表 查看引用來源

我老婆36D-E,我知F有幾大
食過c d cup同瘦底e cup
但應該34~36會再好玩啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 22:45 發表 查看引用來源

🤔點解瘦底E cup唔會好玩過 34-36E?🙏
睇落去 揸上手 冇咁大D 女人成日都話34d等於36c

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-4 15:27 發表 查看引用來源

冇錯呀師兄,少少鹹多多趣係阿星寫故事嘅理念。甜嘅部份阿星覺得已經足夠,留番啲空間俾大家想像,反而希望喺人物情節交流上面多啲著墨,希望大家睇完會笑出嚟。師兄講得好,有代入感,每個人嘅自身感覺都唔同,如果阿星寫到大家 ...
同埋cassy朋友既故事🤪🤪🤪🤪 3p?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-12 16:56 發表 查看引用來源
睇落冇乜激情嘅情節都係冇咁多人捧場,好,等阿星寫多一段至得~

Elly III

餐晚飯真係食不知其味,雖然有紅酒,不過Cassy同Elly兩個坐埋一齊喺阿星對面,阿星就同項目經理兩個鹹濕佬,一個冇心機,一個有心機咁坐埋一齊,而CEO就坐個 ...
準備3p🤪🤪

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-12 18:13 發表 查看引用來源

師兄一定巧有心得😬
家鄉話 已經話你好吊得

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-12 18:17 發表 查看引用來源

查實俾佢哋笑緊阿星唔多得先真😬
咁多個 邊個最好砌呢

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-17 17:29 發表 查看引用來源
又到收工時間,打多一段Elly嘅故事,呢段暴風雨前夕,令人非常之期待~

Elly XIII

喺同Elly正式接觸之後,阿星發現原來Elly嘅外表同佢深層嘅本性係有好大嘅差異,而且Elly同Cassy嘅關係,除咗係中學同學同埋好姊妹之外,亦都喜歡分 ...
女王岀現了 玩你菊花😂😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-2 12:00 發表 查看引用來源
食個早晏,打多一段,送多張Louise相~

Louise IV

Louise咁樣搶阿星張紙巾,又點會冇同阿星有身體接觸呢?喺呢啲好似打籃球一樣,劇烈碰撞嘅運動入面,要同對手冇身體嘅接觸係唔可能嘅事,而且阿Louise算係活動力比較差嘅人,始終佢 ...
咀厚 好含

前往最後回覆