按摩日記

收藏  |  訂閱
10  17.1k

按摩日記

昨晚約左個之前係度識既女仔 一齊返上去按摩
真係累到冇朋友丫>< 甘岩佢又想上 之後我收工約佢一齊搭車去啦
一講起呢就燥底 我已經收得夜啦 等埋佢成2點先起行 其間重要等左佢一粒幾鍾囉 真係火都黎丫  之後去到皇岡搵接專車接送啦 成車得我地兩個 我當然唔錯過機會啦 試一試佢咩反應啦 放隻手埋去 佢又q住wo^^心諗得米 再進一步撩下佢大脾 haaa佢怕羞 之後我再放膽d 撩入小小 已進入左底底邊 美中不足既佢唔係厘士底  
我地坐後排 c機就係我地前面 但都少理佢有佢揸車 我有我撩鮑邊加搓下波仔 果一刻好正好剌激 我feel到佢好濕 我覺得自己好衰 明知佢濕重係甘撩佢 係佢底底面度係甘打轉 整到佢條底底都濕哂 佢又係甘劣我支野 路程10分鍾都無 但我已經著哂 硬到呢落車果時都要就住落 怕比知客見到我下面成支野凸左出黎 一落車拎兩個手牌入去 洗白白更衣上去大堂按下腳仔先︿︿ 講住甘多先 一陣再跟進
睇下有冇咩回應先xd

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2013-8-6 07:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04:   約網友番大6凸骨
有咩問題??約呢度既人唔一定要有企圖既 係咪先

引用:
原帖由 ac18 於 2013-8-6 08:21 PM 發表 查看引用來源
等待你的咸故仔,快手快腳出埋黎.

手機打得好慢 就一就啦︿︿

引用:
原帖由 豬麗葉 於 2013-8-6 08:35 PM 發表 查看引用來源
唔通係邪骨???   :smile_47: :smile_47: :smile_47:
我唔中意去果d場架 累到死 當然正骨啦

好啦 按完腳仔上得房黎都4點><真係累到pk
2個都係中式 床係細張d 但拍埋一齊咪雙人床囉hahaaa
我按摩係訓唔到的 當按我手時 唔覺意hi到技c既波邊 當時冇咩反應
按多兩按佢按我大脾 又唔覺意甘壓左我個袋 當時我諗左一陣 反應即到 一柱擎天 佢望到我甘係度奸笑 話說個技c做我我阿媽 我勁唔好意思真係 之後係度傾閒計 佢話同女朋友黎按摩丫果d 我當然話唔係啦 just a fd 佢係甘講野 時間過我好快 之後按完啦 我地當然留房啦
拍埋張床一齊訓 開頭冇咩野架 大家訓埋一邊 但之後呢開始黎料啦
可能之前係車度種激情未退 佢特然訓得好埋 重主動撩了 起初我好累架真係 但比佢撩撩下又有反應 咪攬住佢囉 係甘揸佢 搓下佢 佢輕輕伸左幾下吟 之後一手摷落去 一摷之下已經勁濕 好似ready哂甘 但我抽高小小身 一手按佢個頭落去啜 佢都好自動甘食腸仔 又啜又用脷係甘為腸條頭打轉 我成身光燒甘 好熱 估唔到佢吹得甘有技巧 一邊比佢含住 另一邊我望住個門口 聽到有人聲  真係好怕有人望 有人推門入黎 但我又enjoy甘既環境下比佢啜大腸 比佢啜多兩啜 時大時細力 收放自如之下 就緊係佢口中爆左了 果種環境下口爆 非一般字眼可以形容︿︿
打住甘多先 吊一吊你癮引先xd

好啦 按完腳仔上得房黎都4點><真係累到pk
2個都係中式 床係細張d 但拍埋一齊咪雙人床囉hahaaa
我按摩係訓唔到的 當按我手時 唔覺意hi到技c既波邊 當時冇咩反應
按多兩按佢按我大脾 又唔覺意甘壓左我個袋 當時我諗左一陣 反應即到 一柱擎天 佢望到我甘係度奸笑 話說個技c做我我阿媽 我勁唔好意思真係 之後係度傾閒計 佢話同女朋友黎按摩丫果d 我當然話唔係啦 just a fd 佢係甘講野 時間過我好快 之後按完啦 我地當然留房啦
拍埋張床一齊訓 開頭冇咩野架 大家訓埋一邊 但之後呢開始黎料啦
可能之前係車度種激情未退 佢特然訓得好埋 重主動撩了 起初我好累架真係 但比佢撩撩下又有反應 咪攬住佢囉 係甘揸佢 搓下佢 佢輕輕伸左幾下吟 之後一手摷落去 一摷之下已經勁濕 好似ready哂甘 但我抽高小小身 一手按佢個頭落去啜 佢都好自動甘食腸仔 又啜又用脷係甘為腸條頭打轉 我成身光燒甘 好熱 估唔到佢吹得甘有技巧 一邊比佢含住 另一邊我望住個門口 聽到有人聲  真係好怕有人望 有人推門入黎 但我又enjoy甘既環境下比佢啜大腸 比佢啜多兩啜 時大時細力 收放自如之下 就緊係佢口中爆左了 果種環境下口爆 非一般字眼可以形容︿︿
打住甘多先 吊一吊你癮引先xd

上回講到口爆完 之後係床度休息下啦~
之後條衰野 重未夠候 連小弟都唔放過 係房間入面係咁手口一齊用
可惜真係太累 唔多識起頭 但佢依然冇放棄 再用佢拿手既舌功
又轉又舔 含吹奶啜咬 咩都齊哂 佢見小弟有小小起識 又啜下我袋底
佢真係唔怕架wo 出面d聲時大時細 d 服務員走黎走去 加上d客又入房果d
我就係咁望個窗 睇下有冇人特然望入黎 講真我係驚多過enjoy
但佢又啜到咁投入 唯有我睇水啦 果時都一早6點半咁上上啦
但d人聲 服務員d聲 開始冇咁密冇咁忙啦 我先大膽小小
拉佢去門邊既暗角位 因為係角位so出面就算望 都係望到小小
而床上就得番d(皮) 我搵d (皮) 蓋住左d 枕頭 扮成有人係度訓咁
岩岩角位就有張台仔 果時冇諗得咁多啦 一手捉住隻腳放係上面 半邊腳企係地 就咁係係後面插入 雖然好黑 但d位都估到9成 加上佢妹妹都濕到透哂 雀一聲就順入左 唔知係唔係佢太淫啦 d水聲雀雀聲 大力d就大聲dd
細細力我又唔好feel 但太大力又怕佢叫得大聲 真係羅命
推咁咁上下 隻手又好得閒 一手彎彎腰 搓下佢粒豆 唔搓由是可 一搓佢鬼咁好淫水 邊抽插邊玩豆豆 又要就住黎推 之後愈黎愈累啦 轉佢去床邊
事關出面冇哂聲 之後係床邊 張大佢對脾 中間直插 愈插愈順..愈插愈愈快
可能太就位啦 佢又到哂位 叫得幾咁舒服 我都把握時間不停咁狂抽
因為我果時正面係望住個窗 唔係講笑 又驚又剌激之下
推左分幾中 (猛)出黎係佢大脾邊就咁射左出黎 前前後後唔見左幾億丫
但真係好正 可能我個人中意追求剌激 遲下同大家分享下野戰啦^^
之後我地一覺就訓到下午2點 起身走佬lu))))
一起身拎電話走啦 一腳放症落地下
點知成地都濕哂囉 頂 條衰野睇黎呢晚都幾飽飽下
釋放左咁多淫水出黎 下次呢 唔係骨場呢d咁既地方 你就知味道:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-8-8 02:28 AM 發表 查看引用來源
勁wor~

又驚又喜啦xd

引用:
原帖由 koex 於 2013-8-8 01:48 PM 發表 查看引用來源
又口爆, 正喎, 支持

骨場口爆 非一般感覺

引用:
原帖由 hkairport 於 2013-8-8 10:32 AM 發表 查看引用來源
Support, more update
u like this??

前往最後回覆