上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
124  239.8k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 11:22 AM 發表 查看引用來源
唔知點解我會聯想到Cherry跪向地下俾你狗仔式嘅:smile_30:
你講啱咗,就喺咁。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 11:35 AM 發表 查看引用來源

犀利。錯有錯著
咁樣偷望,真喺搞嘢都刺激咗。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

如果純情嘅Cherry有埋RA嘅狂野,咁就正啦:smile_o12:
你錯啦,其實兩個都可以純情,又可以狂野。

自從上次之後,我地開始熟絡,佢地亦都多咗嚟我屋企。某一個星期五,我地約咗嚟我屋企打邊爐,當日氣溫十度左右,我地放學後,就揸車去唐人街買餸,順便接埋阿RA,呢次亦都喺佢地第一次見面。

先講下衣著,cherry 著咗套厚身運動裝加風褸波鞋,阿RA 就厚冷衫牛仔褸牛仔短裙波鞋,而Flora 就厚身樽領連身冷裙,加黑絲襪褲,羽絨褸中boot。買齊嘢後,我地仲買咗幾支sake,之後就揸車返屋企。

一入屋,我先走去客廳開火爐,班女仔就攞餸入廚房準備,整好之後,由於廚房冇火爐(我間屋嘅飯廳即喺廚房),所以我地就喺客廳地下起爐打邊爐啦。我一路食,一路飲暖sake,有講有笑,氣氛好好。但開始越食越熱,個個都流晒汗。突然 cherry 就提議除衫,起初Flora 嘅反應有啲唔喺咁想,但可能 high high 地加上 cherry 嘅主動解衣行為,佢就除咗啦。當然,班女仔只除剩 bra 同底,Flora 就連黑絲都冇除,我地男仔就除剩條底。

我地繼續越食越熱,越飲越 high,傾傾下,我地就講番之前暑假嘅性事,Alan 都嘩然覺得我地好放,同時間見到Flora 已經醉醉地挨落Alan身邊。可能受性事影響,Alan 開始同Flora 車起上嚟,而我地三個就坐喺地下一路飲,一路睇表演。當Alan 摸佢嘅時候,Flora 就不斷講:「唔好啦,佢地望住呀!」,阿RA 見到佢咁嘅反應,就主動走埋嚟錫我,而cherry更大膽到除咗個爸爸行埋嚟摸我。可能Flora 見到我地咁,所以都放鬆咗,比Alan 一路車一路摷,當然Alan對眼間中都會望過嚟昅住cherry對燈啦。兩組人已經進入狀態,Flora 亦都比Alan 除咗個爸爸,但開頭都喺怕醜用手遮住。之後Alan 喺佢後面錫佢條頸,再向住我地嘅方向拉開Flora 對腳成M 字型,跟住用手喺咁卒佢下面。呢個時候,佢地兩個女仔又走埋過去幫手搞Flora。女仔加入喺唔同啲,Flora 已經好high,跟住阿RA 幫佢除咗對絲襪同底底。Alan喺後面錫佢,對手就從後揸住佢地波,喺咁卒佢兩粒小lin頭,而cherry同阿RA就喺下面用手卒Flora隻鮑魚,Flora 呢刻high到典下典下。

搞咗一陣,Alan就比阿RA除咗條底,攞住佢支嘢開始含,而Alan亦轉戰阿RA,cherry 就繼續搞Flora,咁我做乜?坐喺度硬住咁飲酒睇表演囉,哈哈。

High 住咁多先。

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-28 03:44 PM 發表 查看引用來源
5p:smile_47:
興奮就繼續支持啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 03:49 PM 發表 查看引用來源
好慘咁喎
有幾慘?

引用:
原帖由 kensen 於 2013-11-28 03:51 PM 發表 查看引用來源
頂.....
頂乜嘢?

引用:
原帖由 kensen 於 2013-11-28 03:59 PM 發表 查看引用來源

邊有咁正.....的經驗,或運氣....你識到佢地兩個.又可以有咁的關係.....仲有而家後尾識的一pair....我估你都有機會試下alan的女朋友...最好的係佢地兩個唔係你的女朋友...冇咩手尾跟....真係可以好好環境下enjo ...
睇埋落去啦,後面仲有好多未試過

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 04:02 PM 發表 查看引用來源

得你一個被孤立
陣間就唔知
一時孤立,喺因為要先清理打邊爐現場

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-28 04:10 PM 發表 查看引用來源

清理完就加入大戰了:smile_o01:
哈哈,邊清理得咁多,清咗一半就…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆