上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
124  239.8k

引用:
原帖由 92353876 於 2013-11-28 05:58 PM 發表 查看引用來源
好enjoy

咁啱今晚又打邊爐,諗番起往事

引用:
原帖由 mr.manman 於 2013-11-28 06:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: :smile_o05: 強POST  之後2位女生 E加點呀
冇再聯絡,應該喺澳洲嫁咗人

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-29 12:09 AM 發表 查看引用來源

Too bad,咁你而家感情生活如何???
慢慢睇落去就知

請到我,除咗飲酒,緊喺醉醉地咁清理地上面嘅嘢,如果唔喺冇地方搞嘢。

清到一半,我感覺到有人隔住我條底底揸住我支嘢,原來喺 cherry,跟住佢拉我坐喺梳化再除咗我條底底,之後佢捉住Flora隻手捉住我支硬咗好耐嘅棒棒。呢個時候,Flora好怕醜咁望住我而佢隻手就慢慢一下一下咁chok,可能佢百感交雜,心諗未試過自己條仔搞緊第二件,又喺條仔面前同第二個男人搞,又加上第一次比女搞。

Cherry 見Flora欠投入,就走咗去坐喺佢隔離,喺佢後面攬住佢又捉住佢隻手一齊chok 我。過咗一陣,可能Flora已經被cherry搞到放鬆晒,就開始彎底身用口含我支棒棒,而我 cherry就將佢一對42吋長腿分開,開始用手喺Flora個黑森林下面摸鮑。

講番呢一pair,見到阿RA已經瞓咗喺地下,雙手捉住Alan個頭,而Alan 喺度不停用條脷lam緊阿RA隻鮑魚。當每一次lam中敏感位時,阿RA個身都會不停咁震。lam到咁上下,Alan爬番上阿RA身邊又車佢,跟住慢慢將佢支長棒插入去阿RA隻鮑度。喺佢地開始抽插時,Flora亦都由含,轉咗上嚟車我,我隻手當然唔停咁搞佢地燈。終於埋位,Flora瞓底喺梳化,而我就用支探路棒,喺佢個森林下面搵洞口,而cherry就坐喺梳化隔離用手幫我搵入口順手搞埋我對啷啷。插入去一刻,Flora叫咗出嚟,可能我支棒比佢條仔粗少少啦,我慢慢一下一下咁插,Flora個洞裡面就開始由乾乾地變濕。插咗一輪之後,今次到cherry,當我抽出嚟一刻cherry已經捉住我支棒棒,喺上面坐咗落嚟,佢一下一下上下咁郁,而我就喺後面伸對手出嚟,用手指卒佢lin頭Flora就瞓隔離休息。

Alan眼見自己條女停咗落嚟,就同阿RA告別,走過嚟插番自己條女。我同cherry見到阿RA被冷落,就一齊過去搞佢,留番Alan同Flora喺梳化激戰。我同兩個俏嬌娃喺地上輪流大戰,而Alan果邊亦開始進入尾聲,見佢插咗好幾下後,內射咗FLora。而我都入直路,當阿RA示意我要喺出面射,我就抽咗出嚟,射咗喺佢肚上面。完事後,我地三個瞓晒喺地下,而Alan就攬住Flora瞓喺梳化,睇到Flora個樣好似唔喺幾開心仲眼濕濕咁。

休息咗半個鐘左右,Alan佢地著番衫話夜想走先,而我地三個就清理客廳,之後沖涼瞓覺。過咗冇幾耐,第一個半年學期完,Alan同Flora冇再出現,聽聞佢地返咗去新加坡結婚,因為Flora有咗BB。

待續…

第一個半年學期完結,有兩個禮拜假放,阿RA 要返去越南飲朋友嘅結婚酒,淨番我同cherry唔知做乜好。有一日,有個香港同學打電話比我,問我有冇興趣join埋佢地去騎馬,我同cherry諗都唔諗就答應。喺澳洲騎馬喺要預早同牧場book定,越多人越好,同埋唔喺就咁喺個沙圈騎就算,喺騎幾日山過山咁。

出發當日,天氣好凍市區得幾度,一行十幾人,大多數都喺香港學生,有男有女。我地揸咗三個鐘頭車去到牧場,cherry一落車見到啲馬好興奮,佢話喺澳洲住咁耐都未騎過馬。我地開頭嘅一個鐘,先由牧場負責人按我地騎馬經驗,分級數配馬。由於我以前喺香港間中都會同屋企人去騎下馬,所以負責人比咗隻高身高級馬比我,而cherry就緊喺分到隻乖乖初級馬啦,之後我地就要喺牧場學點樣控制隻馬。我先幫cherry學上馬,佢當然雞手鴨腳,搞咗成個字都未上到,到最後我多手喺佢個gap位一推,可能刺激到佢,所以就好輕易咁坐到落個馬鞍度,佢仲面紅紅咁話我:「會比人見到嫁」。個個上晒鞍後,負責人就教我地行路,喺要用腳掙住個腳踏,一上一落咁喺馬鞍上起身坐底,咁樣就唔會櫈親自己。我望住cherry偷笑,心諗呢個動作cherry一定好熟啦。

一個鐘頭嘅訓練完結,負責人帶住我地由牧場出發,先去到一個大平原上比我地跑下,cherry緊喺細膽唔敢跑,咗我就喺佢隔離陪佢,跟住佢細細聲同我講,話比隻馬櫈到佢下面痕痕地,我聽完之後,不停咁笑佢就話:「益咗妳啦」。

又講住咁多先,請繼續支持。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-29 10:31 AM 發表 查看引用來源

唔開心係被內射定係見到Alan同人搞,自己又俾人搞??
幾樣啦,一喺佢第一次睇住自己條仔插第二個,二喺比條仔睇住自己比我插,三喺未試過比女仔搞,四喺可能我條嘢比Alan粗少少,而佢比我入嘅時候乾乾地有啲痛,五就喺內射完擔心有BB啦。

引用:
原帖由 kensen 於 2013-11-29 11:50 AM 發表 查看引用來源
咁flora有冇講返咩事唔開心?
佢雖然冇講,但我地都估到。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-29 11:54 AM 發表 查看引用來源

我都估到d
你咁叻,之後嘅情節都估到啦,哈哈哈哈

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-11-29 12:08 PM 發表 查看引用來源

因為無啦啦5P?
都喺其中一個原因

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-29 12:09 PM 發表 查看引用來源

係樹林紮營,係帳篷裡面做
哈,你估錯啦,乖乖地睇埋落去啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆