上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
124  239.9k

引用:
原帖由 92353876 於 2013-11-29 04:55 PM 發表 查看引用來源
好痕。。哈哈

仲籮友痛添

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2013-11-29 11:46 PM 發表 查看引用來源
我honey向我推薦你文章,留名支持。

多謝支持,你對我嘅回憶錄有咩意見?

引用:
原帖由 持久男 於 2013-11-30 12:57 AM 發表 查看引用來源

咁你都要打快d架...你再唔打快d我罷睇架啦
老友,聽日有嘢睇,唔好心急啦!

騎咗兩個鐘左右,就到咗山腰一間旅館,拍好馬入馬房後,負責人叫我地入去大廳休息同埋分配房間,可惜男女分開房。入房放好行理後,就到旅館外空地camp fire同bbq,玩到十點幾,我地各自返房休息。到咗半夜十二點幾,cherry走過嚟叫醒我,話痛到瞓唔著,咁我就陪佢去到大廳,大廳冇人但又好鬼凍得幾度,佢扒喺梳化上面,叫我幫佢卒 pat pat。開頭緊喺幫佢正常按pat pat啦,按按下我緊喺手多多幫佢按下大脾內側,越按越入,佢都開始high high地。

按咗一陣,佢忍唔住起身攬住我錫我,隻手又伸入我條褲想攞我支嘢嚟含,但喺佢隻手好凍,搞到我由硬變縮,佢跟住笑笑口咁喺衫袋攞咗對冷手套出嚟,帶咗上手後就再拉底我條褲,攞住我支jj開始含,喺呢個時候嘅感覺,比冰火仲要刺激,搞到我又再一次硬起嚟。含咗一陣,佢拉底少少自己條褲,原來佢已經濕晒,跟住坐咗上嚟,當插入嘅時候,佢話好凍好high,當插到盡嘅時候,佢更加肉緊地前後磨我。插多一陣,我已經感覺到佢啲水喺我啷啷邊流落嚟,我兩隻手伸入佢件衫,當一揸落去佢對波嘅時候,佢縮咗一縮,之後佢越磨越快,搞咗一陣佢就叫我內射。

搞完之後,我地攬住瞓,到第二朝未天光,負責人就叫我地起身出發。

待續…

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-11-21 01:54 PM 發表 查看引用來源
師兄都好忍得吓,條女主動剝到半裸先出口/手!

當年純情書生麻

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2013-11-30 09:16 PM 發表 查看引用來源

其實我未睇晒,睇晒講你知。

多謝支持

引用:
原帖由 主音仔 於 2013-12-1 12:21 AM 發表 查看引用來源
淨睇唔覆。條9會宿。。

宿咗幾多呀?

天未光,負責人就叫我地起身出發,一行人騎住馬繼續上山,行咗個半鐘左右,嚟到山上一個小平原,我地安置好啲馬後,個個搵定個靚位睇日出同影相。

睇完日出之後,我地繼續山過山,行到黃昏,一行人又返到山腰間旅館休息,食完飯後,各有各活動。cherry 返房換衫後,就同佢行咗出去四圍行下,行到個冇乜人見到嘅地方,我地攬住睇星星,雖然天氣好凍,但有cherry喺身邊,乜都溶化啦。攬咗一陣,發覺cherry身上有一種唔同嘅感覺,佢望住我淫笑,我問佢做咩笑成咁,跟住佢捉住我隻手伸入去佢件羽絨大褸裡面,原來今次佢玩到真空,淨喺著住件羽絨大褸。

當佢拉開件褸,睇到一個全裸嘅佢,雞皮都起晒。我即刻拉佢埋嚟,叫佢坐喺我大脾上面,我伸手入去攬實佢,再用咀喺咁啜佢對lin。之後,我特登分開自己對大脾,咁佢對大脾好自然比我拉開咗,啲冷風就喺下面吹上去佢隻鮑度,佢喺我耳邊講:「好凍呀!」,咁我就伸手落去,喺咁卒佢隻鮑,由於我隻手好凍,一掂落去,凍到佢彈起。我一路喺咁卒佢,佢就一路口噴白煙典下典下,啲鮑魚水就喺咁喺中間滴落地下。

佢終於忍唔住拉開我條褲錬,我支凍棒就應聲彈出,今次佢chok咗幾下,就好快插入去。佢越un越快,越un越大力,feel到我個龜頭頂到佢好入,而佢隻鮑就好似個吸啜器咁喺咁啜住我支凍棒。再插多彈,我地換位,佢瞓喺草地上攤開等我繼續插佢,我插入後,佢又好似樹熊咗夾實我,抽插多一陣後,我又內射咗。完事後我地即刻整理好啲衫,跑番入旅館(因為好凍)。返到入去,cherry即時入廁所,返出嚟就同我講啲熱精喺隻鮑裡面沿大脾內側流晒出嚟。之後我地各自返房休息。

第二朝,我地又出發回程返去牧場。返到屋企後,我地兩個都成身散晒,cherry仲冷親病咗成個禮拜。

第四回完,性事陸續有嚟,請繼續支持。

引用:
原帖由 鏝城 於 2013-12-1 11:37 AM 發表 查看引用來源
師兄你其實有冇鍾意過RA同CHERRY? 佢地算唔算係你女朋友?
兩個都鐘意,但cherry比較多啲

引用:
原帖由 大食山楂 於 2013-12-1 01:51 PM 發表 查看引用來源

C兄, 咁你又知唔知佢地有無鍾意你呢?
兩個都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆