「賤男系列」 -之- 辦公室艷遇 ( 完 )

收藏  |  訂閱
12  100.2k

好睇,充滿娛樂性。除左好睇,加左相版面仲做得好美觀。馬兄keep住貼我keep住捧場!多謝哂!!

嘻,我睇甜野通常睇前面舖排,埋牙果野反而來來去去果啲
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-3 11:21 AM 發表 查看引用來源

嘩,唔係呀嘛。。未劈開腿無巧兄已經硬哂,精力同想像力都驚人啊 :smile_o12:
今篇玩「心理」多於色情,希望唔悶嚫啲讀者。

嘻,睇黎呢位李莫愁小姐可索性高,惹人遐想:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 10:34 AM 發表 查看引用來源

所以你咪係前輩囉,如果你留意到我初期到現在o既文路轉變,初出道時都較多埋牙戲,之後發覺來來去去都係嗰啲,好難寫。反而文戲同安排上,好玩好多。

未被「人道」o既老處女,睇嚟唔止吸引 ...
嘻,所以我儲起馬兄篇佐敦仔,色文有禁忌好睇好多:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

嘻,識貨 :smile_47: 「佐敦」依家好多人想睇都冇。
同意,古時好多禁書,都係「精」品 :smile_47:
其實呢篇可以重貼既,只要人物關係改少少就得

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2016-2-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

佐敦?乜野黎嫁?聽你地咁講,好似好吸引喎
重貼來睇下啦,馬雲哥!

但原文貼會犯版規

打折就一定,但唔會爭太遠。咁又係,留返他日出回顧展先諗未遲

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-5 08:22 AM 發表 查看引用來源

心兄,我都係咁咦搵過下,真係搵唔到,自己又唔記得收埋喺邊。
如果真係想品吓,或者無巧兄可以幫你。(原文加埋抵死相,當然有 feel 好多,不過可惜 網址已經死咗。。)
哦,只要原作者同意,而心兄又有需要,我可私下傳交的.但我手上都係無圖版~

馬兄恭喜發財!女如輪轉!!

嘻!引死老處女……

前往最後回覆