老公夢遺

收藏  |  訂閱
6  2.8k

你係幾耐無幫人出過

引用:
原帖由 nikeikit 於 2019-6-25 10:34 AM 發表 查看引用來源

2星期唔算內只係哩2星期之前又幾內沒出野
你意思係"仲有兩星期就足一年"果種?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-25 10:20 AM 發表 查看引用來源

2星期
係咩原因先?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-25 01:37 PM 發表 查看引用來源
結咗婚都要谷到夢遺?

諗起都覺得陰功:三更半夜,一個男人靜靜雞落床。頭耷耷鼠入廁所洗J,然後換褲,洗褲,再晾褲。搞餐懵之後仲要靜靜雞鼠返上床,當冇嘢發生過。

小弟認為男人婚後夢遺多過3次,老婆必須問責下台。 ...
第一次應該罰款, 第二次打籐, 第三次下台

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

非常合理嘅提議,尤其係打藤嗰樣。

若果男人打得開懷,可以暫緩女人一切刑責,唔使下台。
其實下台係指咩呢, 唔會係離婚卦...
點解我會有上面果個三部曲, 因為有時候人係會得過且過o既,
頭兩次如果咩o野後果都無o既話唔夠阻嚇力, 第一次覺得反正仲有兩次機會,
到兩二次又覺得都仲有一次機會, 咁第一次同第二次發生o既機率就會高囉,
間接地第三次都會快d出現
所以每次犯錯都必須要有唔同力度o既處罰
無番咁上下手段點統領六宮:smile_34:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-25 05:41 PM 發表 查看引用來源

正確。阿蛇吩咐落,大王每次打完J或者夢遺,都必須將啲龍精留番。儲埋成甖,好似蛇酒咁。好嘢嚟㗎!
大王仲需要打j或者夢遺o既話本宮早就自行了斷啦:smile_30:
仲有咩面留o係世上

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

翻工好眼訓,所以少。
係唔係好耐?
哈哈哈真係唔好意思, 引o左兩條咸蟲出o黎亂up廿四...
咁講啦, 多少o既o野人人唔同, 久唔久有人話一日要打j兩次或以上,
又有d人一個月先做一次都仲係無穿無爛
你真係應該趁宜家仲有彎轉, 同身邊人好好討論囉, 一係一齊安排時間親密,
至少都要公平公開咁講出你o既狀況, 俾對方有諒解同理解o既機會
好簡單, 直接咁講, 話知道你有夢遺即係有需要咁樣做開頭, 記得語氣溫柔d,
對方聽落去起碼覺得老婆仲係體貼同細心, 無自己攰就大覺訓理得身邊人死咁,
可能仲會加分添 可以offer一下唔做都用手用口幫佢釋放
唔好俾件事惡化落去

前往最後回覆