講吓手淫吧

收藏  |  訂閱
13  8.1k

講吓手淫吧

成日來來去去都係口交3p, 轉個話題 講講點樣用手幫人
其實我對呢樣o野都幾有興趣, 好鍾意望住人射精
一支乾o既棍chok chok吓忽然有o野射出o黎覺得好得意
或者講點樣俾人打飛機打到射都得!

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-7-14 12:14 發表 查看引用來源
齋手淫好難....摸摸吓會擺落口
呢層當然... 不過我意思係打飛機方法, 用具, 又或者係場合
比如因咩事唔含或者唔插而選擇用手咁樣

明白   
申報一下先, 我都係貪玩先至用手, 平時都係含同埋手口並用多
不過所謂齋用手到最後都係會啜
玩得最多係o係人地車上, 佢揸緊車, 當然唔係o係市區啦,
坐人地隔離就會手多多拎支棍出o黎玩囉
射到成手成條啫都係先至哄埋去啜返乾淨佢

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-7-14 14:15 發表 查看引用來源
加幅圖助吓慶先....射到出煙咁, 打正變炮灰, 問妳怕未 ?  
有咩好怕, 條啫又唔係我o既
話知佢著火啦
水入面打出o黎o既? 咁做有d浪費囉!

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-16 10:21 發表 查看引用來源

最慘當你痛到典來典去嘅時候
佢仲以為你好high
再捽重手啲先死!🤣
M女表示不知幾想
可惜太淫太濕, 捽唔出痛o既感覺, 但係好敏感確係真, 高潮中/ 高潮後繼續搏命捽唔係咁易受得住

引用:
原帖由 啤一啤 於 2020-7-17 11:51 發表 查看引用來源

唔好整濕粒豆盡量乾捽唔知得唔得呢
男人表示就係想睇你受唔住嘅反應!
都話明係淫婦, 除得衫o黎分開條腿等俾人捽果段時間早就開始出水啦
只係多與少o既問題...

唔容易呀
咁o既身材+肌肉+膚色+啫啫, 條女可以忍到口唔撲上去含
俾我真係做唔到

差D都唔記得o左自己開o左呢個post   
又分享一下: 手指入人地蘿柚我真係無咁o既本事  
不過都有另一個招式, 好少咁做因為場合唔許可
只有o係出面過夜例如去旅行度假住o既酒店
o係床上面, 頭對腳咁訓o係度, 自己玩人支棍, 對方舔我對腳
o係外面先做因為自己屋企我一定要沖過涼先上床o既, 對方屋企都係
只有唔屬於我地o既床我先會就咁攤上去   
原汁原味咁俾對方啜我o既腳趾, 用手用口佢都可以射得好快

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-29 00:10 發表 查看引用來源
如果手淫,最正係一路揸住條女個波,或者撩佢個閪。
條女就用扭毛巾式套弄陽具,若能再加上言語眼神挑逗,即射。

毛巾式套弄我知道真係唔係個個受得住

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-10 11:01 發表 查看引用來源
妳指唔受得嘅意思係痛?

er 咁又唔似, 應該係敏感
我係o係人地射o左出o黎之後先同佢扭毛巾o既

前往最後回覆